Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znak to zapewne kacapska droga jednokierunkowa, więc kierowca jednośladu miał pełne prawo skarcić głupiego puszkarza.
No to mu kurwa wyjaśnił
Znak to zapewne kacapska droga jednokierunkowa, więc kierowca jednośladu miał pełne prawo skarcić głupiego puszkarza.
Jak ja kocham takich idiotów, którzy wypowiadają swoje "opinie" niepoparte żadną wiedzą, bez was świat byłby nudny/lepszy. Ten znak to nakaz jazdy prosto (jeżeli nie masz prawka, to wytłumaczę: nakazuje on jechać prosto w OBU KIERUNKACH i zakazuje skręcania, w tym poza drogę i zawracania, do skrzyżowania postępującego za tym znakiem). Jedyny kto pobija twoją głupotę, debilizm i brak jakiejkolwiek chęci bycia normalnym człowiekiem, a nie amebą umysłową, to "kierowca" (tfu!) tego dwukółka.
commons.wikimedia.org/wiki/File:4.1.1_Russian_road_sign.svg
Jak ja kocham takich idiotów, którzy wypowiadają swoje "opinie" niepoparte żadną wiedzą, bez was świat byłby nudny/lepszy. Ten znak to nakaz jazdy prosto (jeżeli nie masz prawka, to wytłumaczę: nakazuje on jechać prosto w OBU KIERUNKACH i zakazuje skręcania, w tym poza drogę i zawracania, do skrzyżowania postępującego za tym znakiem). Jedyny kto pobija twoją głupotę, debilizm i brak jakiejkolwiek chęci bycia normalnym człowiekiem, a nie amebą umysłową, to "kierowca" (tfu!) tego dwukółka.
Ciekawe kiedy do Ciebie dotrze, jak bardzo się zbłaźniłeś (pewnie nieprędko)
Ciekawe kiedy do Ciebie dotrze, jak bardzo się zbłaźniłeś (pewnie nieprędko)
Zakładałem że nie można byc na tyle tępym aby nie odróżnic kola od kwadratu, Mylilem się.
Zakładałem że nie można byc na tyle tępym aby nie odróżnic kola od kwadratu, Mylilem się.
No, widzę, że Twój przypadek jest znacznie poważniejszy. Nazwać Cię mistrzem intelektu, to tak jakby nic nie napisać, chociaż powinienem to chyba wziąć w cudzysłów, bo możesz to opacznie odebrać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów