18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Witam,

wrzucam film miasta centrum Polski. Pan niezdecydowany.

Poniżej również informacje z prasy które porównując do filmu raczej ni jak się mają do ustaleń niebieskich.

Cytat:

Jak informuje asp. Anna Jaworska-Wojnicz, rzecznik prasowy Komendy Miejskiej Policji w Kaliszu, ze wstępnych ustaleń policjantów wynika, że kierowca samochodu ciężarowego – betoniarki potrącił 31-letniego pieszego, który przechodził przez jezdnię poza przejściem dla pieszych. Pomimo podjętej reanimacji pieszy zmarł.

Od 39-letniego kierowcy pobrano krew do dalszych badań.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
johnnyy 2021-10-07, 12:36 23
Nie mógł się powiesić... Teraz tylko auto zniszczone, kierowca będzie miał traumę... Jebany egoista z tego samobójcy
Zgłoś
Jokerd 2021-10-07, 12:43 75
Traumę? Kurwa gdyby nie ten monitoring to by facetowi za wszelka cene chcieli dojebac mimo braku przejscia dla pieszycb..

NIKT by mu nie uwierzyl w relacje „facet przeszedl
i wskoczyl mi z chodnika pod kola”… Fart jak chuj.
Zgłoś
c................k 2021-10-07, 12:45 3
Mam nadzieję, że kierowca nie był dziabnięty, bo jeszcze mu coś za to przybiją. Z drugiej strony jakby był dziabnięty to miałby mniejszy stres, że mu debil wbiegł pod koła
Zgłoś
nowynick 2021-10-07, 12:45 25
Jak trup to prokurator z marszu kieruje sprawę do sądu mimo tego nagrania. Będzie robota dla sędziego, oskarżyciela, biegłych, być może adwokata jak facet spanikuje. Ze 2 lata minimum bujania się po sądach (mój znajomy był ciągany 8 jebanych lat przed uniewinnieniem gdzie sprawa była równie oczywista). Poza adwokatem za wszystko zapłacimy z naszych kieszeni....

W tym kraju nie potrzebna jest reforma sądownictwa tylko hekatomba do gołej ziemi. Tylko poczekajmy z tym aż do władzy dojdą normalniejsi ludzie...
Zgłoś
Jokerd 2021-10-07, 12:52 13
nowynick napisał/a:

Jak trup to prokurator z marszu kieruje sprawę do sądu mimo tego nagrania. Będzie robota dla sędziego, oskarżyciela, biegłych, być może adwokata jak facet spanikuje. Ze 2 lata minimum bujania się po sądach (mój znajomy był ciągany 8 j***nych lat przed uniewinnieniem gdzie sprawa była równie oczywista). Poza adwokatem za wszystko zapłacimy z naszych kieszeni....
W tym kraju nie potrzebna jest reforma sądownictwa tylko hekatomba do gołej ziemi. Tylko poczekajmy z tym aż do władzy dojdą normalniejsi ludzie...

Oczywiscie Panu na dzien dobry leci prawko do momentu skonczenia jebaniny w sadzie, gdzie prokurator po obejrzenih bedzie powolywal bieglrgo do oceny predkosci pojazdu, czy aby betonoara nieprzeladowana, a jak sie nie uda to sie zacznie powolywanie bieglewo bo Pan sie przeciez zachwial i zaslabl

Zgłoś
andrzejrobert75 2021-10-07, 12:54 15
I tak w sądzie będą udowadniać że jechał 5 /h za szybko,bo mògłby wtedy ominąć desperata,Jakiś czas temu w sąsiedniej gminie małolaty wsiadły do paserati i chciały przejechać w poprzek drogę wojewòdzką ,spakowały się pod samochòd jadący z pierwszeństwem,chyba jedno dziewczę zginęło,pozostali ciężko ranni bo boczne uderzenie.Sprawa w sądzie - winny kierowca jadący droga z pierwszeństwem,bo biegły ustalił że jechał o 15 km/ za szybko.
Zgłoś
johnnyy 2021-10-07, 13:08 2
Sami prokuratorzy ja pierdole ... Spierdalam z tego sadistica.
Zgłoś
Jokerd 2021-10-07, 13:29 17
johnnyy napisał/a:

Sami prokuratorzy ja pie**ole ... sp***alam z tego sadistica.

A Ty oderwany od rzeczywistosci czy niewidomy jestes? Nie trzeba byc prokuratorem, wystarczy blizej poznac podobna sprawe, najlepiej z kregu znajomucb zeby wiedziec jakie skurwysynstwo panuje w srodowisku sadowniczo-prokuratorskim

Dostalem kiedys tzw „sasiedzki wpierdol” bedacy winimiem wieloletni zatargiem. Mialem swiadkow, mialem obdukcje, sprawca mial swiadka z rodzinu ktorego nie bylo na miejscu, i jak zeznal - nie widzial zdarzenia, nawet stwierdzil ze na interwencje przyjechala SM a nie policja - postkomunistyczna swinia sedziowska mimo jasnych kretactw w zeznaniach - otwarcie powiedziala ze gdyby nie zeznania policjanta i obszerna notatka z zajscia (z ktorej policjant sie gesto musial tlumaczyc dlaczego byla tak szczegolowa - a prosilem o to na miejscu bo wiedzialem ze bede sprawe na sąd prowadzilł)nt mojego wygladu po zajsciu - umorzylaby sprawe bo „kazdy swoj swiadek zeznaje na korzysc osoby przez ktora zostala powolana na swiadka”. A tak glina zeznal i bylo po temacie…
Zgłoś
Adam_WKLADAM 2021-10-07, 14:11 6
Co za gnoj i nieudacznik z tego samobojcy.
Sam sobie w zyciu nie radzi z problemami to na dowidzenia jeszcze komus przez wlasne tchorzostwo chce zycie spierdolic.

Oby go w piekle przez cala wiecznosc w dupsko ruchali czarni
Zgłoś
Mzimu 2021-10-07, 14:31 5
Grucha miała zajebiste hamulce! Prawie w miejscu się zatrzymał, a waży ze 40 ton.
Zgłoś
lakeroll 2021-10-07, 15:31 2
Dlaczego pobrano krew do badań?
Zgłoś
c................k 2021-10-07, 16:12 20
lakeroll napisał/a:

Dlaczego pobrano krew do badań?

No bo w polskim prawie jest tak, że jak jechałeś pod wpływem czegokolwiek to możesz mieć przejebane nawet w sytuacji kompletnie nie zawinionej.

No chyba, że jesteś kimś sławnym i bogatym, to wtedy możesz nawet pierdolnąć babę na pasach i nie poniesiesz za to żadnej odpowiedzialności .
Zgłoś
Mocz 2021-10-07, 16:31 4
a niech mu wykryją te 3 piwka to zrzucą winę na niego!

to jest chore
Zgłoś
johnnyy 2021-10-07, 18:13
Jokerd napisał/a:

Traumę? k***a gdyby nie ten monitoring to by facetowi za wszelka cene chcieli dojebac mimo braku przejscia dla pieszycb..
NIKT by mu nie uwierzyl w relacje „facet przeszedl
i wskoczyl mi z chodnika pod kola”… Fart jak ch*j.

A to jakby mu "dojebali" to traumy by uniknął ?

Jokerd napisał/a:

A Ty oderwany od rzeczywistosci czy niewidomy jestes? Nie trzeba byc prokuratorem, wystarczy blizej poznac podobna sprawe, najlepiej z kregu znajomucb zeby wiedziec jakie sk***ysynstwo panuje w srodowisku sadowniczo-prokuratorskim
Dostalem kiedys tzw „sasiedzki wpie**ol” bedacy winimiem wieloletni zatargiem. Mialem swiadkow, mialem obdukcje, sprawca mial swiadka z rodzinu ktorego nie bylo na miejscu, i jak zeznal - nie widzial zdarzenia, nawet stwierdzil ze na interwencje przyjechala SM a nie policja - postkomunistyczna swinia sedziowska mimo jasnych kretactw w zeznaniach - otwarcie powiedziala ze gdyby nie zeznania policjanta i obszerna notatka z zajscia (z ktorej policjant sie gesto musial tlumaczyc dlaczego byla tak szczegolowa - a prosilem o to na miejscu bo wiedzialem ze bede sprawe na sąd prowadzilł)nt mojego wygladu po zajsciu - umorzylaby sprawe bo „kazdy swoj swiadek zeznaje na korzysc osoby przez ktora zostala powolana na swiadka”. A tak glina zeznal i bylo po temacie…

Może po prostu moje życie i moich znajomych nie toczy się po prokuraturach i sądach(tacy ludzie też istnieją) no ale dla Ciebie oznacza to że jestem oderwany od rzeczywistości bo nie mam "doświadczenia" z kryminałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem