18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
A................N 2012-08-23, 16:16
@up

Kto to jest wiśnia? A może skrillex?
Zgłoś
kamik306 2012-08-23, 17:23
haha piękne

To nie tylko w usa u nas też by to tak wyglądało mało pustaków biega? Niech ktoś tak zrobi i będzie dowód

Poza tym mało u nas takich "znani z tego, że są znani"?

"celebrytom" wątpię, żeby było napisane przypadkiem
Zgłoś
beeveer 2012-08-23, 18:13
Celebrytom? a za co chcesz wsadzać brytów do cel ?
Zgłoś
r................5 2012-08-23, 18:33
2:55 jak psu jajca.
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2012-08-23, 18:47
Kapral Poproszek napisał/a:

Ciekawe co ludziom daje zrobienie takiej fotki, nie ważne, że kolo to zwykły kolo, ale zrobienie fotki z kimkolwiek. Oprawiają w ramki i stawiają sobie na półce albo fortepianinie ?
Znowu wychodzi, że jestem pojebany bo jedyne fotki jakie mam są głęboko schowane w szafie

Niech zgadnę, fapuja sobie-o dzis widzialem justina biebera

I bóg stworzył kobietę 669226292
Zgłoś
mr_9mm 2012-08-23, 19:12
Tą piosenkę zamieścili na jednej stacji w radiu, w GTA: San Andreas.
edit
Kurde nie zauważyłem, że już zostało to wspomniane

Zgłoś
piter07 2012-08-23, 19:49
rockface123 napisał/a:

tępe bogate bolce... to jest smutne ;/

ty jesteś tępy bo on akurat udaje że jest znany i bogaty
Zgłoś
S................e 2012-08-23, 20:31 1
W Polsce też takie rzeczy się dzieją. Gdzieś 6-7 lat temu na juwenaliach w moim mieście, gdy jeszcze Pezet nie był taki popularny, był jego występ. Ja działając w studenckiej TV i współorganizator chodziłem sobie za sceną, w pewnym momencie przechodziłem z jednego namiotu do drugiego (ubrany byłem w luźne spodnie, bluzę z kapturem itp.), to dziewczyny zaczęły do mnie krzyczeć: Pezet, Pezet, piszczeć itp., a ja kurwa ze zdziwieniem się spojrzałem
Zgłoś
Pumbass 2012-08-23, 20:35
Eeee tam koleś, Hameryka, celebryta, ważne że muza z GTA
Zgłoś
ParabolaZła 2012-08-23, 20:39
Wiem, że to pytanie jest mało sadystyczne, ale jak się nazywa ten kawałek? Nie podołałem ze znalezieniem
Zgłoś
S................e 2012-08-23, 20:51
ParabolaZła napisał/a:

Wiem, że to pytanie jest mało sadystyczne, ale jak się nazywa ten kawałek? Nie podołałem ze znalezieniem

Specjalnie dla Ciebie oryginał:

I wersja z soundtracku GTA, która jest w tym filmie:

Zgłoś
Mathii90 2012-08-24, 17:14 1
Pan Mularz napisał/a:

Ludzie są zjebani...

To zostan swinia

Zgłoś
weerion 2012-08-24, 18:10
znowu muszę pisać że to jest sadistic i że wypierdalać z takimi filmikami!?

uuuuhhhh jak boli
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów