18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kapral Poproszek 2012-08-23, 12:52 1
Ciekawe co ludziom daje zrobienie takiej fotki, nie ważne, że kolo to zwykły kolo, ale zrobienie fotki z kimkolwiek. Oprawiają w ramki i stawiają sobie na półce albo fortepianinie ?
Znowu wychodzi, że jestem pojebany bo jedyne fotki jakie mam są głęboko schowane w szafie
Zgłoś
poll85 2012-08-23, 13:00
kurwa to moze sie tylko zdazyc u tych polglowkow z ju es end ej
Zgłoś
socjalmmv 2012-08-23, 13:11 1
2:54 wystraszyłem się jej mordy

Zgłoś
Pan Mularz 2012-08-23, 13:52 40
Pit89 napisał/a:

każdy moze być celebrytom

Ludzie są zjebani...
Zgłoś
salmonellas 2012-08-23, 13:55
Kurwa, TVN!!!

Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Zgłoś
P................n 2012-08-23, 15:05 28
Świetna prowokacja pokazująca obłudę amerykańców. Gość powinien rzeczywiście zostać jakimś celebrytą. Zasłużył tym filmikiem

BTW
To genialny sposób na podrywanie lasek. Zamiast iść na kurwy można wziąć trzech kolesi (kamerzysta, ochroniarz i "dziennikarz") i wybrać się na Times Square, a później wbić do kilku barów. Tępe suki same będą się pchały, byleby być z "wielką gwiazdą".
Zgłoś
Mar0 2012-08-23, 15:13 29
muzyczka z misji w GTA SA jak OG Loc zleca zajebanie furgonu ze sprzętem audio
Zgłoś
N................J 2012-08-23, 15:21
@up dokładnie
Zgłoś
malpigaj80 2012-08-23, 15:44
czy to nie ten gość co w modzie na sukces grał
Zgłoś
ProVVe 2012-08-23, 15:54 24
Kurwa a debile jeszcze ścieme wciskają, że oglądali filmy czy też słuchali jego piosenek... Amerykanie mają już strawione "muski" co za tępe bolce...

Ola gringo
Zgłoś
rockface123 2012-08-23, 15:58
tępe bogate bolce... to jest smutne ;/

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Stabilq 2012-08-23, 16:06 1
Zmień proszę
Cytat:

celebrytom

celebrytĄ
Zgłoś
Roszp 2012-08-23, 16:09 6
Kiedyś stałem za sceną po pewnym koncercie we Wrocławiu, masa legend muzyki, masa ludzi chcących zdjęcia i autografy. Wychodząc z tamtąd spotkałem gościa, który właśnie wziął autograf od Wojtka Hoffmanna (Turbo). Podszedł do mnie z podpisem i spytał: kto to był? Wkręciłem mu wtedy że to Wojciech Kilar (wyguglujcie sobie ich zdjęcia, porównajcie). Nazwisko znane było, typ je skojarzył więc tylko w swoim notesie wpisał: Wojciech Kilar i z uśmiechem odszedł.
Zgłoś
Z................y 2012-08-23, 16:14
poll85 napisał/a:

kurwa to moze sie tylko zdazyc u tych polglowkow z ju es end ej

Tak pierdolisz, a gdyby taki wiśnia przyjechał do twojego grajdoła to pierwszy byś z pamiętnikiem stał po autograf.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów