Ludzie są jednak zjebani
każdy moze być celebrytom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co ludziom daje zrobienie takiej fotki, nie ważne, że kolo to zwykły kolo, ale zrobienie fotki z kimkolwiek. Oprawiają w ramki i stawiają sobie na półce albo fortepianinie ?
Znowu wychodzi, że jestem pojebany bo jedyne fotki jakie mam są głęboko schowane w szafie
Znowu wychodzi, że jestem pojebany bo jedyne fotki jakie mam są głęboko schowane w szafie
Kurwa, TVN!!!
Świetna prowokacja pokazująca obłudę amerykańców. Gość powinien rzeczywiście zostać jakimś celebrytą. Zasłużył tym filmikiem
BTW
To genialny sposób na podrywanie lasek. Zamiast iść na kurwy można wziąć trzech kolesi (kamerzysta, ochroniarz i "dziennikarz") i wybrać się na Times Square, a później wbić do kilku barów. Tępe suki same będą się pchały, byleby być z "wielką gwiazdą".
BTW
To genialny sposób na podrywanie lasek. Zamiast iść na kurwy można wziąć trzech kolesi (kamerzysta, ochroniarz i "dziennikarz") i wybrać się na Times Square, a później wbić do kilku barów. Tępe suki same będą się pchały, byleby być z "wielką gwiazdą".
muzyczka z misji w GTA SA jak OG Loc zleca zajebanie furgonu ze sprzętem audio
@up dokładnie
czy to nie ten gość co w modzie na sukces grał
Kurwa a debile jeszcze ścieme wciskają, że oglądali filmy czy też słuchali jego piosenek... Amerykanie mają już strawione "muski" co za tępe bolce...
tępe bogate bolce... to jest smutne ;/
Kiedyś stałem za sceną po pewnym koncercie we Wrocławiu, masa legend muzyki, masa ludzi chcących zdjęcia i autografy. Wychodząc z tamtąd spotkałem gościa, który właśnie wziął autograf od Wojtka Hoffmanna (Turbo). Podszedł do mnie z podpisem i spytał: kto to był? Wkręciłem mu wtedy że to Wojciech Kilar (wyguglujcie sobie ich zdjęcia, porównajcie). Nazwisko znane było, typ je skojarzył więc tylko w swoim notesie wpisał: Wojciech Kilar i z uśmiechem odszedł.
poll85 napisał/a:
kurwa to moze sie tylko zdazyc u tych polglowkow z ju es end ej
Tak pierdolisz, a gdyby taki wiśnia przyjechał do twojego grajdoła to pierwszy byś z pamiętnikiem stał po autograf.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów