Ta niezręczna cisza,kiedy dla żartów pytasz jakiegoś 12-latka,czy nie chce czasem zapalić mentola,a on odpowiada,że nie pali jakiegoś ścierwa dla ciot,tylko mocne czerwone szlugi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niezręczna cisza to zapadła jak to przeczytałem... Dopisz w nawiasie czy to żart czy prawdziwa historia.
@upup i najlepiej niech dopisze jeszcze większą czcionką bo za chuja nic nie widać taką
@ wszyscy up
dajcie mu kurwa spokój, chciał się tylko pochwalić że palą z nowym chłopakiem po sexie
dajcie mu kurwa spokój, chciał się tylko pochwalić że palą z nowym chłopakiem po sexie
PS: nie jestem wyżej wymienionym 12 latkiem.
Ból dupy o rozmiar czcionki za 3... 2... 1...
Jak palisz Cudzesy to kurwo nie wybrzydzaj !
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów