📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest przegięcie. Nie dość, że reklama ma 4 min to jeszcze z takim finałem
no nie mogę co za ekscytująca końcówka, skusilem się na te 4 minuty i tu bach
ja myślałem że to reklama albo kondomów albo samochodów albo odtwarzaczy jakichś że niby za sceną jej grało xD
przez chwile myślałam że będzie to reklama taśmy klejącej o.O
a myślałem że to bedzie reklama szkoły muzycznej dla głuchoniemych... ale muzyczka ładna...
Bo ona posklejała te skrzypeczki lakierem, bo taki zajebisty jest
Ale dobra reklama, a muzyka mnie strasznie ruszyła, podoba mi sie. łapaj piwo
Ale dobra reklama, a muzyka mnie strasznie ruszyła, podoba mi sie. łapaj piwo
Przeróbka, ale mnie zmiażdżyła
dla chętnych - utwór zwie się
"Canon in d major" i został napisany przez Pachelbela
a cover w wykonaniu Jerry'ego C
dla chętnych - utwór zwie się
"Canon in d major" i został napisany przez Pachelbela
a cover w wykonaniu Jerry'ego C
Hihi widzę, że takie same uczucia jak ja macie co do tego
myslalem, ze to reklama jakies tasmy klejacej...
no ale przez muzyke mialem az ciary na plecach takze piwko jest:)
no ale przez muzyke mialem az ciary na plecach takze piwko jest:)
Bardziej sadystyczne by było gdyby ta dziewczyna stanęła na tej scenie i zaczęła rzępolić jak porąbana. Miałem nadzieje, że tak będzie...
Ja stawiałem że reklama kleju ;P
Btw. olecam kanon Pachelbela w wykonaniu The Royal Scots Dragoon Guards (na dudach szkockich)
Btw. olecam kanon Pachelbela w wykonaniu The Royal Scots Dragoon Guards (na dudach szkockich)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów