Serio rozumiem typa, 99% takich chujowych manewrów na drodze miałem właśnie z udziałem kobiet, mam w dupie poprawność, nie potrafią prowadzić, nie potrafią skupić się na jeździe, trzymać koncentracji, a ten filmik to tylko kolejny z morza przykładów, że nie mają też psychiki do tego by unieść swoje błędy.
Piasek jest ciepły ale dlatego że komórka mi dzwoni. Idę se swalic do plakatu Michela Jacksona
Dzwonią pewnie z psychiatryka bo im zjebałeś... Co ty w ogóle pierdolisz człowieku...
I jaka to siła? Mąż będzie musiał zapłacić za naprawę dwóch aut [najpewniej utratą zniżek ubezpieczenia, ale zawsze...] i jak znajdzie ten filmik to jeszcze pewnie jej wywali lepca. Tępa dzida, jestem niemal pewien, że gość miał prawo się na nią wkurwić. Dzisiaj jadę sobie S2 i jakaś jebana blond idiotka... no 3 pasy, 3 pasy wolne w zasadzie, a ta jedzie za tirem prawym pasem, jadę 130-140, a ta nagle wypierdala mi przed maskę, zacząłem hamować, wpadłem w mini poślizg, jednocześnie oczywiście [ech] trąbiąc. Co robi człowiek gdy tak spierdoli i widzi w lusterku, że auto zbliża się bardzo gwałtownie? Dodaje gazu. Blond idiotka wcisnęła hamulec, gdybym nie zjechał na lewy pas, miałbym dzwona. Doganiam kurwę, lekko zatrąbiłem by chociaż... nie wiem... pokazała przepraszający gest, a ta mi pokazała fucka.
Serio rozumiem typa, 99% takich chujowych manewrów na drodze miałem właśnie z udziałem kobiet, mam w dupie poprawność, nie potrafią prowadzić, nie potrafią skupić się na jeździe, trzymać koncentracji, a ten filmik to tylko kolejny z morza przykładów, że nie mają też psychiki do tego by unieść swoje błędy.
O tutaj : tablica-rejestracyjna.pl/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów