📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nigdy nie naciskaj tego przycisku...
To pa teraz
To pa teraz
A pasażer z fotela obok - najniebezpieczniejszego miejsca w samochodzie - na dachu.
Naukowcy nie klamią...
Bezpieczniejsze miejsce jest za kierownicą – gość wylądował wewnątrz domu, kto wie, może nawet na krześle.
A pasażer z fotela obok - najniebezpieczniejszego miejsca w samochodzie - na dachu.
Naukowcy nie klamią...
trzeba przyznać tym wzorowym czrnoskórym obywatelom że efektownie zjawili się na robotę dekarską.
wydaje mi się czy jeden przeleciał za daszek ? bo jeden ewidentnie z niego spadł
Ekipa dekarzy pojechała dziś prosto do pracy
Pokrótce:
Pierwszy skoczył rozmawiać z klientem,
drugi sprawdza, w jakim stanie jest dach,
a trzeci poleciał materiał ogarnąć.
Pierwszy skoczył rozmawiać z klientem,
drugi sprawdza, w jakim stanie jest dach,
a trzeci poleciał materiał ogarnąć.
Najlepszy ten co się nie zdążył dachówek złapać i jeszcze finalnie spadł - kiepski desant
Parkour wykonany wyśmienicie, Z koziołkującego auta wskoczyć na dach 10/10
U nas by im dojebali ucieczkę z miejsca wypadku, ale za styl opuszczenia auta należą się brawa.
jakiego kurwa przycisku ???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów