Wymagany podstawowy angielski
Wymagany podstawowy angielski
Post mortem per rectumGratuluję. Wrzuciłeś film traktujący o tym, co było poruszane w piątej klasie szkoły podstawowej na lekcjach geografii. Przy Zniekształcenia kątów, zniekształcenia odwzorowawcze - i tak dalej.
I słusznie - ostatecznie wrzesień blisko. Przyda się większości
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.Gratuluję. Wrzuciłeś film traktujący o tym, co było poruszane w piątej klasie szkoły podstawowej na lekcjach geografii. Przy Zniekształcenia kątów, zniekształcenia odwzorowawcze, zniekształcenia odległości i powierzchni w rzutach zapewniających wierne odwzorowanie kątów - i tak dalej.
Pozazdrościć że do takiej szkoły chodziłeś. Nauczyciele chyba z pasją. U mnie nie bardzo. Pozdr
Przeczytałem: "Nigdy nie ufaj małpie"
Za dużo sadola.
Coś w tym musi być, bo ja także
Gratuluję. Wrzuciłeś film traktujący o tym, co było poruszane w piątej klasie szkoły podstawowej na lekcjach geografii. Zniekształcenia kątów, zniekształcenia odwzorowawcze, zniekształcenia odległości i powierzchni w rzutach zapewniających wierne odwzorowanie kątów - i tak dalej.
Geografia w podstawówce? Szkoda, że za moich czasów zaczynała się od 1 klasy gimnazjum i traktowała o zgoła odmiennych rzeczach.
PS -"wrzuciłaś". Nie mam fiuta.
O ile mnie pamięć nie myli - od czwartej klasy. Wcześniej część zagadnień (tych najprostszych) pojawiło się w nauczaniu początkowym na przedmiocie o nazwie środowisko społeczno-przyrodnicze. Jako że jestem przedstawicielem drugiego rocznika dotkniętego reformą z 1999 roku, miałem jeszcze takie same przedmioty, jak moi starsi o kilka lat koledzy.Geografia w podstawówce?
Pardon mademoiselle, nie zerknąłem na nick, ani też na znaczek płci.PS -"wrzuciłaś". Nie mam fiuta.
Pozdrawiam.
- No sam nie wiem, może pani coś doradzi.
I dała mu globus, dodając:
- Niech pan sobie obejrzy i wybierze miejsce w które chce pan się udać.
Facet ogląda, ogląda i po dłuższej chwili zarzuca:
- Niech pani da mi inny globus, bo na tym nic ciekawego nie ma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów