📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tak powinni palić czarnuchów w usa i u nas też
Tam to jak tylko ktoś rzuci oskarżenie, to trzeba spierdalać od razu. Mam wrażenie, że o ile w Ameryce Południowej normą jest deskoterapia, tak w Afryce za byle gówno jest zawsze oponka. Oni tam chyba nawet noszą przy pasku butelkę z benzyną na takie okazje.
Ja się pytam gdzie była Straż Miejska
Tu nie chodzi o wyrok, o karę, tu chodzi o zabawę, widowisko. Raz w miesiącu spalić makumbę, żeby wszyscy przyszli i popatrzyli.
I tak robią postępy, cywilizują się. Jeszcze 20-30 lat temu zjedliby go po upieczeniu.
I tak robią postępy, cywilizują się. Jeszcze 20-30 lat temu zjedliby go po upieczeniu.
Antoni79 napisał/a:
Tu nie chodzi o wyrok, o karę, tu chodzi o zabawę, widowisko. Raz w miesiącu spalić makumbę, żeby wszyscy przyszli i popatrzyli.
Coś jak stosy w średniowiecznej Europie.
35i napisał/a:
Coś jak stosy w średniowiecznej Europie.
Ja pierdolę, wyobraziłem sobie Świętą Inkwizycję stojącą na tle opon i beczek z rozpuszczalnikiem Nitro.
Siriuz napisał/a:
Oni tam chyba nawet noszą przy pasku butelkę z benzyną na takie okazje.
U nas jest podobnie. Kolesie rozpalają ognisko, zawsze znajdzie się jeden, co leci po piwko lub coś mocniejszego.
U nich jak złapią nygusa, jeden leci po opony, drugi po benzynę.
bercisko napisał/a:
Ja pierdolę, wyobraziłem sobie Świętą Inkwizycję stojącą na tle opon i beczek z rozpuszczalnikiem Nitro.
Nagrywających smartfonami.
Ciekawe, w jednym kraju zabijają kradnąc telefon, a w innym zabijają za kradzież telefonu. Telefony to zabójcze medium.
Skąd oni te opony tak szybko znajdują? Mają jakieś składy w pobliżu na wypadek palenia czy co?
Tam
Tam prawo kieruję się własnymi zasadami.
Siriuz napisał/a:
Tam to jak tylko ktoś rzuci oskarżenie, to trzeba spierdalać od razu. Mam wrażenie, że o ile w Ameryce Południowej normą jest deskoterapia, tak w Afryce za byle gówno jest zawsze oponka. Oni tam chyba nawet noszą przy pasku butelkę z benzyną na takie okazje.
Tam prawo kieruję się własnymi zasadami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów