📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Następny co samemu nie porucha to nagra innych i wrzuci do neta.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
pierdolisz synek...
dlaczego ma niby nie poruchac? W konstytucji jest jakis zapis o tym, ze jak nagrasz ruchajaca sie parke to masz bana na ruchanie?
Dlaczego mialby nie wrzucac na neta? Swiat staje sie ciekawszy dzieki takim filmikom.
Cos mi sie wydaje, ze nie miales pomyslu na komentarz i koniecznie musiales cos napisac
lokal.szczecin napisał/a:
Ta nowoczesna europa!!! My ciemnogrod tacy zacofani!! Gdzie my tam mozemy sie z nimi rownac!
PanJanek napisał/a:
Jest doskonałe lekarstwo na to - kaliber 44 mm.
Popieram
Ale co oni odpierdalają? Ona zamiast się wypiąć to kręci chuj wie jak tym dupskiem, a on chyba sam nie wie gdzie jest i co się dzieje.
Śmiesznie to wygląda jak laska jest o ponad głowę wyższa od takiego leszczyka.
Dobrze dupskiem wywija
tranzystor napisał/a:
Śmiesznie to wygląda jak laska jest o ponad głowę wyższa od takiego leszczyka.
ale mimo to zaruchał, więc kto tu jest leszczem ?
crazyhavoc napisał/a:
ale mimo to zaruchał, więc kto tu jest leszczem ?
Nie każdy preferuje dupczenie w miejscach publicznych, wyobraź sobie.
Jemu po prostu nie stoi, a ona szuka dupą kutasa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów