Dziękuję bardzo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dziękuję bardzo.
Już po krzywych nogach, które nigdy sportu nie doświadczyły wnioskowałem, że się wypierdoli, pokraka. Więcej, kurwa, 'maka'!
Piękne, wysportowane nóżki. Na spacerach do lady.
sensualna napisał/a:
jeżeli dla was ona jest gruba to nie chce wiedzieć jak dla was wygląda szczupła dziewczyna xdd chyba jak kościotrup Anja Rubik
Przecież nikt nie napisał że jest gruba, tylko że jest pokraczna. Spójrz jak kolana schodzą jej się w "X".
Uspokój się Seba, zawsze możesz lamusów kroić z sikora i kitrać się przed psami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów