18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
H................l 2019-04-14, 17:22 37
Już po krzywych nogach, które nigdy sportu nie doświadczyły wnioskowałem, że się wypierdoli, pokraka. Więcej, kurwa, 'maka'!
Zgłoś
QuarioX 2019-04-14, 18:47 1
I daj tu kobiecie coś do zrobienia.
Zgłoś
bodzio667 2019-04-14, 18:52 1
Piękne, wysportowane nóżki. Na spacerach do lady.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
Perhydrol 2019-04-14, 19:08 8
↑ Jak na amerykańskie warunki to nie ma co narzekać
Zgłoś
mazga50 2019-04-14, 19:32
Jak by kochał, to z piaskiem by zjadł...
Zgłoś
Gambi 2019-04-15, 5:43
Up walcie kuca dalej. Ja tam biere niunię w ciemno. Nie chuda i blondyna. Gdzie mam wysłać podanie?
Zgłoś
~sensualna 2019-04-15, 13:43 1
jeżeli dla was ona jest gruba to nie chce wiedzieć jak dla was wygląda szczupła dziewczyna xdd chyba jak kościotrup Anja Rubik
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-04-15, 14:30 1
sensualna napisał/a:

jeżeli dla was ona jest gruba to nie chce wiedzieć jak dla was wygląda szczupła dziewczyna xdd chyba jak kościotrup Anja Rubik

Przecież nikt nie napisał że jest gruba, tylko że jest pokraczna. Spójrz jak kolana schodzą jej się w "X".

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-04-16, 20:00
HerrTeufel napisał/a:

Już po krzywych nogach, które nigdy sportu nie doświadczyły wnioskowałem, że się wypierdoli, pokraka. Więcej, kurwa, 'maka'!

Uspokój się Seba, zawsze możesz lamusów kroić z sikora i kitrać się przed psami.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów