18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Niski napiwek
~Velture • 2023-07-05, 22:55
W tej kompilacji filmów zobaczysz różnych dostawców jedzenia, którzy wyrażają swoje niezadowolenie z niskich napiwków, zachowując się przy tym bardzo wulgarnie wobec klientów, mimo że ci już zapłacili za jedzenie i dostawę. Sceny ukazują, jak niektórzy dostawcy reagują na tę sytuację, wyrażając swoje frustracje i rozczarowanie w sposób nieodpowiedni.

---
temat dodany przez zautomatyzowany skrypt h9000.

seed:29043712398

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
SpeedyG 2023-07-06, 8:11 9
W USA cwani kapitaliści pracodawcy przenieśli opłacanie pensji swoich pracowników na klientów ich usług, np. kelnerki/ kelenerko- kucharki w tych szybkich barach mlecznych to najczęściej młode dupy- często samotne matki- pracodawcy płacą im pół czy całego dollara na godzinę wzbudzając presję i empatię na swoich klientów, żeby to klienci za pomocą napiwków utrzymywali te młode dziewczyny.
Może dostawcy pracują na podobnych warunkach?
Zgłoś
pis_to_chuje 2023-07-06, 8:27 16
0dbytBiskupa napisał/a:

Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i chuj wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś chuj!

a co mnie to kurwa obchodzi? niech sobie założą związek zawodowy i wynegocjują wyższe stawki a jak im nie pasuja to wypierdalać. Zgodził się pracować za konkretną stawkę to chuj mu w dupę.
Zgłoś
Yolanda 2023-07-06, 9:40 5
pis_to_chuje napisał/a:

a co mnie to kurwa obchodzi? niech sobie założą związek zawodowy i wynegocjują wyższe stawki a jak im nie pasuja to wypierdalać. Zgodził się pracować za konkretną stawkę to chuj mu w dupę.

Dokładnie. Janusz naobiecywał stawkę godzinową, kilometrówkę, napiwki. To teraz uważają, że im się należy. Od klienta zależy, czy da napiwek.
Zgłoś
Poka 2023-07-06, 9:41 9
0dbytBiskupa napisał/a:

Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i chuj wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś chuj!

To niech mają pretensje do pracodawcy, że tak słabo im płaci. Oni nie są naszymi pracownikami, więc czemu obowiązek ich "utrzymania" spada na nas czyli na konsumentów?
A jeżeli pracodawca im mało płaci to niech szukają innej pracy. Ich zarobki to nie mój problem.
.
Zgłoś
SirMajkel 2023-07-06, 9:56 3
Przypomniała mi się zabawna rzecz odnośnie takich ludzi.

Jakoś 6 lat temu znajomy podesłał mi linka na blabla car do ogłoszenia typa, który chciał 300/400zł za kurs do Lublina bo "on ma luksusowe bmw z dużym silnikiem, siedzi się na skórach i jest klimatyzacja", oczywiście była też cała lista wymogów dla pasażerów, nie mogli być otyli, żeby nie śmierdzieli, nie mogli być palaczami, żeby nie śmierdziało, musieli być czysto ubrani, żeby nie pobrudzić siedzeń, bagaż też nie może być za duży bo on swoje rzeczy wiezie , zabiera wszystkich z jednego miejsca i czeka max 10min.
Na końcu jeszcze dopisał, że on to robi dla ludzi bo w sumie to go stać, żeby samemu pojechać a chce dać szansę innym raz w życiu pojechać fajnym autem. Beke mam z typa po dziś dzień.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
htr83 2023-07-06, 10:17 14
Japończycy fajnie do tego podchodzą. U nich nie daje się napiwków bo, gdy to robisz to tak jakbyś dawał kelnerowi czy innemu dostawcy do zrozumienia, że mało zarabia, więc traktowanie jest to jako swoista obelga (w kraju w którym mają pierdolca na punkcie honoru) widocznie hamburgerom to nie przeszkadza, Mogą się skundlić za każdą kwotę, aby była donajmniej 25proc ceny towaru. zajebany, tępy kraj. dobrze że się sypie jak to Kazik powiedział.
Zgłoś
~Velture 2023-07-06, 10:51 10
0dbytBiskupa napisał/a:

Wina leży po stronie pracodawcy a nie klienta. To, że ktoś płaci chujowe pieniądze to nie należy do klienta aby napiwkami wynagradzać chujowego szefa.
Wina szefa.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
crookla 2023-07-06, 11:41 1
0dbytBiskupa napisał/a:

Aktualnie jest akcja "no force tip" ludzie w ogole nie dają napiwków żeby właśnie oduczyć Januszy że kelner dostawca"ma drugą wypłatę z napiwków więc niech nie narzeka"
Zgłoś
Policeman 2023-07-06, 11:56 19
Kiedyś w restauracji zostawiłem napiwek 5 zł, nie że coś, po prostu nie miałem nic gotówki i akurat 5 zł wygrzebałem, no sorry, bywa. Kelner wybiegł za mną z restauracji i oddał mi te 5 zł, żebym sobie kupił godność. Wróciłem więc do restauracji i powiedziałem kierownikowi co mnie spotkało, kierownik poprosił, żebym dał mu te 5 zł, dałem, a on wepchnął je sobie w dupę, a ustami wypadła puszka pepsi. Wzięliśmy, wypiliśmy we trzech i zostaliśmy najlepszymi kumplami, bo ten smak łączy ludzi.
Zgłoś
BambiPMT 2023-07-06, 12:29 3
0dbytBiskupa napisał/a:

Sam się na chuju znasz i to dogłębnie. Nikt im nie kaze pracować jako kelner. Niech zapierdala za nędzne pieniądze na 3 zmiany.
Poza tym tutaj się pluli, że 25%to marny napiwek.
Napiwek powinien wystarczyć na piwo.
Zgłoś
uzytkownik609 2023-07-06, 14:05
Ty jesteś jakiś niedojebany? Co za matka takiego syna wychowała xd
Przecież widać to na filmie,po co taki opis? Z nudów i nierobstwa...
Zgłoś
Gandalf-Szary 2023-07-06, 14:59 5

Wiecie co to jest?
Zgłoś
Poka 2023-07-06, 16:20 3
Policeman napisał/a:

Kiedyś w restauracji zostawiłem napiwek 5 zł, nie że coś, po prostu nie miałem nic gotówki i akurat 5 zł wygrzebałem, no sorry, bywa. Kelner wybiegł za mną z restauracji i oddał mi te 5 zł, żebym sobie kupił godność. Wróciłem więc do restauracji i powiedziałem kierownikowi co mnie spotkało, kierownik poprosił, żebym dał mu te 5 zł, dałem, a on wepchnął je sobie w dupę, a ustami wypadła puszka pepsi. Wzięliśmy, wypiliśmy we trzech i zostaliśmy najlepszymi kumplami, bo ten smak łączy ludzi.

Nareszcie zamiast wulgaryzmów można tu przeczytać coś śmiesznego, prawie się poplułam ze śmiechu

Zgłoś
HermanVonSztolc 2023-07-06, 17:46 1
Nie wiem jak u nich ale dowozilem pizze pare miesięcy... taki dodatkpwy zarobek po pracy... ludzie często coś dawali.. albo zostawiali ci różnice... jezeli srednio miales wydac (bo juz chcieli jeść)... czesto nikt nie dawal nic... ale nigdy nie przyszlo mi do glowy aby Wrzeszczeć na kogos czy czekac na napiwek... a propos potrafilem z samych napiwków dziennie wychaczyc od 50 do 150 zł
Zgłoś
freaky 2023-07-06, 17:57 1
Robajson napisał/a:

Zawsze mnie wkurwiały takie roszczeniowe kurwy. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...

Tak. Wkurwiający są także pracodawcy dający ci żałosną pensję tłumacząc, że drugie tyle i tak wyciągniesz z napiwków.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów