---
temat dodany przez zautomatyzowany skrypt h9000.
seed:29043712398
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i chuj wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś chuj!
a co mnie to kurwa obchodzi? niech sobie założą związek zawodowy i wynegocjują wyższe stawki a jak im nie pasuja to wypierdalać. Zgodził się pracować za konkretną stawkę to chuj mu w dupę.
Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i chuj wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś chuj!
już raz mnie zaprosili.Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i chuj wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś chuj!
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i chuj wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś chuj!
Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i chuj wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś chuj!
Kiedyś w restauracji zostawiłem napiwek 5 zł, nie że coś, po prostu nie miałem nic gotówki i akurat 5 zł wygrzebałem, no sorry, bywa. Kelner wybiegł za mną z restauracji i oddał mi te 5 zł, żebym sobie kupił godność. Wróciłem więc do restauracji i powiedziałem kierownikowi co mnie spotkało, kierownik poprosił, żebym dał mu te 5 zł, dałem, a on wepchnął je sobie w dupę, a ustami wypadła puszka pepsi. Wzięliśmy, wypiliśmy we trzech i zostaliśmy najlepszymi kumplami, bo ten smak łączy ludzi.
Zawsze mnie wkurwiały takie roszczeniowe kurwy. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...