18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Niski napiwek
~Velture • 2023-07-05, 22:55
W tej kompilacji filmów zobaczysz różnych dostawców jedzenia, którzy wyrażają swoje niezadowolenie z niskich napiwków, zachowując się przy tym bardzo wulgarnie wobec klientów, mimo że ci już zapłacili za jedzenie i dostawę. Sceny ukazują, jak niektórzy dostawcy reagują na tę sytuację, wyrażając swoje frustracje i rozczarowanie w sposób nieodpowiedni.

---
temat dodany przez zautomatyzowany skrypt h9000.

seed:29043712398

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Robajson 2023-07-05, 23:13 77
Zawsze mnie wkurwiały takie roszczeniowe kurwy. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...
Zgłoś
~Velture 2023-07-05, 23:19 66
Robajson napisał/a:

Zawsze mnie wkurwiały takie roszczeniowe kurwy. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...

Wkurwiające jest, że płacisz za dostawę a i tak dostawca oczekuje napiwku. Pomijam film z tematu ale ogólnie. Kurwa na chuj i za chuj mam dawać napiwek za dostawę żarcia skoro zamawiając płacę X za jedzenie + Y za dostawę.

Dostawca to nie kelnerka która się do mnie wdzięczy w restauracji udając miłą.

Piszę to szczerze: u siebie zamawiam czasem pizzę z dagrasso (lubię mafioso pizzę i chuj). Nie ma znaczenia za ile zamówię i co zamówię. płacę za "pizza delivery" 20zł za 2km które do mnie robi dostawca. Skoro zamawiam pizzę za 50zł i płacę 20zł za dostawę musiałoby mnie popierdolić do kwadratu aby płacić jeszcze napiwek dla kierowcy którego ani kurwa nie znam ani nic, póki mi nie poda żarcia przez ogrodzenie.

Popatrzmy na PL. Minimalna krajowa to kurwa teraz jakieś nie wiem kurwa ale ze 2800 na rękę czy ki chuj po lipcu jak to zmieniają znów. No ale chuj. Jesteś dostawcą i dostajesz minimalną krajową... W czym jesteś lepszy od kasjerki w markecie która zarabia również najniższą krajową?
Kasjerka zapierdala bardziej i więcej.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Quassar 2023-07-05, 23:24 26
Robajson napisał/a:

Dokładnie jak im sie nie podoba praca i chą mieć te extrtra 200-400zl więcej z utargów na napiwkach to niech sobie żądają podwyżki a nie wkurwiają setki klientów z osoba wyżywając sie na nich za swoją prace...
Zgłoś
Mar1an 2023-07-05, 23:25 32
Robajson napisał/a:

Zaraz Cię postępowi fani bycia ruchanymi w dupę na każdym kroku pojadą, że jak Cię nie stać na napiwek to gotuj sobie sam. Wkurwia mnie też niemiłosiernie "standard" dorzucania na paragonie w restauracji ceny za obsługę. Napiwek jest za dobrą/miłą obsługę, a pensje powinien płacić pracodawca.
Zgłoś
Quassar 2023-07-05, 23:27 5
~VeIture napisał/a:

Wkurwiające jest, że płacisz za dostawę a i tak dostawca oczekuje napiwku. Pomijam film z tematu ale ogólnie. Kurwa na chuj i za chuj mam dawać napiwek za dostawę żarcia skoro zamawiając płacę X za jedzenie + Y za dostawę.
Dostawca to nie kelnerka która się do mnie wdzięczy w restauracji udając miłą.
Piszę to szczerze: u siebie zamawiam czasem pizzę z dagrasso (lubię mafioso pizzę i chuj). Nie ma znaczenia za ile zamówię i co zamówię. płacę za "pizza delivery" 20zł za 2km które do mnie robi dostawca. Skoro zamawiam pizzę za 50zł i płacę 20zł za dostawę musiałoby mnie popierdolić do kwadratu aby płacić jeszcze napiwek dla kierowcy którego ani kurwa nie znam ani nic, póki mi nie poda żarcia przez ogrodzenie.
Popatrzmy na PL. Minimalna krajowa to kurwa teraz jakieś nie wiem kurwa ale ze 2800 na rękę czy ki chuj po lipcu jak to zmieniają znów. No ale chuj. Jesteś dostawcą i dostajesz minimalną krajową... W czym jesteś lepszy od kasjerki w markecie która zarabia również najniższą krajową?
Kasjerka zapierdala bardziej i więcej.

W japoni dawanie napiwków uchodzi nawet za obraze.
Chociaż w tej sytuacji jakoś mentalnie sie rehabilitują przymykając w tym wypadku oboje oczu na ich fantazje i fetysze seksualne wiecznie nie zaspokojonych spermiarzy
Zgłoś
silwerbalk 2023-07-06, 0:07 12
Samo to napiwek ..... Nie ze jestem żydem czy coś ale kurwa za co ? Płacą ci za dostawę żarcia i tyle dajesz/odbierasz dzień dobry, do widzenia i tyle. Proste a jak ci się robota nie podoba to ją zmień no chyba że coś zrobi fajnego nie wiem podejście do klienta coś takiego noo extra sam od siebie to ok .... Się należy ale bo tak ....
Zgłoś
Syn_Milionera 2023-07-06, 0:23 5
NAPIWEK

Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-07-06, 0:26 7
Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i chuj wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś chuj!
Zgłoś
mig1988 2023-07-06, 1:00 20
Dobra specjaliści... w JuEsandEj jest tak, że dostawcy/kelnerzy maja bardzo niskie stawki godzinowe i główny zarobek do są właśnie napiwki i polegają głownie na nich. W związku z praca miałem okazje być w Bostonie usa i jedliśmy kolacje gdzieś na mieście. Po kolacji kelner zamiast przyjść z terminalem to poprosił o nasze karty bankowe, gdzie jednak w całej Europie jest tak, że ci kelner przyniesie terminal, bądź poprosi o pójście z nim do kasy. Tam kelner pierdolnął kartą dań o stół i wykłócał się, że mamy zrobić tak jak on mówi. Taki pokaz z jego strony, spowodował, że nikt z naszej grupki nie zostawił mu napiwku, a to jankesa już tak wkurwiło, że prawie się zapluł.
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-07-06, 2:02 14
0dbytBiskupa napisał/a:

Więc jak nie dasz, to jesteś ch*j!

No to jestem chujem w końcu to kapitalizm...
Zgłoś
AlanOgórek 2023-07-06, 2:39 13
0dbytBiskupa napisał/a:

Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i chuj wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś chuj!

Zgłoś
Andrzejas 2023-07-06, 4:00 2
Tak to właśnie jest, jak się płaci z góry za usługi. Oczywiście dostawcy z filmu to niedojeby pierwszej klasy, ale jak się płaci za coś z góry, to można się tego spodziewać.
To jest ten sam brak myślenia, jak w przypadku bycia zaskoczonym, że dostało się w Krakowie po mordzie za paradowanie w szaliku WKS'u.
Niby nie powinno mieć to miejsca, ale świat to nie utopia i jakiś przepis na papierze go w nią nie zmieni.

Obie strony przedstawionego konfliktu siebie warte.

Quae nocent, docent
Zgłoś
Arathnmor 2023-07-06, 6:51 1
Problemy pierwszego świata i systemu który sobie stworzyli.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
~sensualna 2023-07-06, 7:19 17
te napiwki to jakaś kpina. klient zapłacił już za usługę a te cwele myślą że to nasza rola a nie szefa żeby dopłacać im do wypłaty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów