18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Niski napiwek
~Velture • 2023-07-05, 22:55
W tej kompilacji filmów zobaczysz różnych dostawców jedzenia, którzy wyrażają swoje niezadowolenie z niskich napiwków, zachowując się przy tym bardzo wulgarnie wobec klientów, mimo że ci już zapłacili za jedzenie i dostawę. Sceny ukazują, jak niektórzy dostawcy reagują na tę sytuację, wyrażając swoje frustracje i rozczarowanie w sposób nieodpowiedni.

---
temat dodany przez zautomatyzowany skrypt h9000.

seed:29043712398

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
NosaczPL 2023-07-06, 18:02
0dbytBiskupa napisał/a:

Nie srajcie się tak bo gówno wiecie. W Stanach kelnerzy, kucharze, dostawcy i chuj wie kto jeszcze mają płacone głodowe stawki i napiwki są istotną częścią ich dochodu. Taki system i wszyscy o tym wiedzą. Więc jak nie dasz, to jesteś chuj!

bo to jebane żyły jak dam napiwek albo zaokrąglę do pełnej sumy to korona z głowy mi nie spadnie . to chodzi o kulturę ! to samo tyczy się kelnerki w restauracji .znam na przykładzie że więcej miała z napiwków niż z wypłaty !
Zgłoś
~Velture 2023-07-06, 18:25 2
NosaczPL napisał/a:

bo to jebane żyły jak dam napiwek albo zaokrąglę do pełnej sumy to korona z głowy mi nie spadnie . to chodzi o kulturę ! to samo tyczy się kelnerki w restauracji .znam na przykładzie że więcej miała z napiwków niż z wypłaty !

Czyli szef chujowo płacił jej.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
StaryJakCieRobił 2023-07-06, 20:24 4
mig1988 napisał/a:

Dobra specjaliści... w JuEsandEj jest tak, że dostawcy/kelnerzy maja bardzo niskie stawki godzinowe i główny zarobek do są właśnie napiwki i polegają głownie na nich. W związku z praca miałem okazje być w Bostonie usa i jedliśmy kolacje gdzieś na mieście. Po kolacji kelner zamiast przyjść z terminalem to poprosił o nasze karty bankowe, gdzie jednak w całej Europie jest tak, że ci kelner przyniesie terminal, bądź poprosi o pójście z nim do kasy. Tam kelner pierdolnął kartą dań o stół i wykłócał się, że mamy zrobić tak jak on mówi. Taki pokaz z jego strony, spowodował, że nikt z naszej grupki nie zostawił mu napiwku, a to jankesa już tak wkurwiło, że prawie się zapluł.

I to jest zjebana moda która u nas powinna tępiona jak skurwysyn. Bo to jest nic innego jak przerzucanie kosztów pracodawcy na klientele. Potem taki kurwa John Goldenberg zamiast uczciwie zapłacić pracownikowi kasę bierze w kieszeń i się śmieje. A klient i pracownik się wkurwiają na siebie na wzajem.
Polskie janusze jak zwęszą ile można w ten sposób można zaoszczędzić będą to forsować i u nas. Także jebać napiwki mi nikt nie płaci ekstra za robotę mimo że robię jak każdy inny.
Zgłoś
daniel1040 2023-07-06, 21:57 2
mig1988 napisał/a:

Dobra specjaliści... w JuEsandEj jest tak, że dostawcy/kelnerzy maja bardzo niskie stawki godzinowe i główny zarobek do są właśnie napiwki i polegają głownie na nich. W związku z praca miałem okazje być w Bostonie usa i jedliśmy kolacje gdzieś na mieście. Po kolacji kelner zamiast przyjść z terminalem to poprosił o nasze karty bankowe, gdzie jednak w całej Europie jest tak, że ci kelner przyniesie terminal, bądź poprosi o pójście z nim do kasy. Tam kelner pierdolnął kartą dań o stół i wykłócał się, że mamy zrobić tak jak on mówi. Taki pokaz z jego strony, spowodował, że nikt z naszej grupki nie zostawił mu napiwku, a to jankesa już tak wkurwiło, że prawie się zapluł.

i właśnie dlatego nikt nie powinien tam dawać napiwków - skoro mogą im płacić mniej to tak robią, 3/4 się zwolni po zerowych napiwkach, stawki wrócą do normy bo będą musieli zacząć płacić aby ktokolwiek pracował.
Zgłoś
alpax 2023-07-06, 22:14
Robajson napisał/a:

Zawsze mnie wkurwiały takie roszczeniowe kurwy. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...

No tak.. tylko akurat napiwek w Stanach 20% czy Zachodniej Europie 10% wartości rachunku jest standardem i ogólnie przyjęta normą. I nie danie go świadczy o buractwie i braku kultury.. U nas to trochę inaczej funkcjonuje.
Zgłoś
Robajson 2023-07-06, 23:11 1
freaky napisał/a:

Tak. Wkurwiający są także pracodawcy dający ci żałosną pensję tłumacząc, że drugie tyle i tak wyciągniesz z napiwków.

Jak się ma chujową pracę, zawsze można ją zmienić.Nikt nie trzyma pracownika na siłe...
Zgłoś
Machol 2023-07-06, 23:44 4
Te tipowanie w Stanach to tak dawno wyhodowana i zatem mocno zakorzeniona patologia, że tacy roszczeniowcy naprawdę sądzą iż tak wyglądać ma świat. Zatrudniają się za psi chuj, ale _oczywiste_ że mają się dokładać klienci więc się taki nie skrzywi na kiepskie płace i bierze robotę. Potem stoją i żebrzą, bo z napiwkami od odbiorców tak miała wyglądać ich praca, szef dał swoje a klient nie chce...

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-07-07, 2:21
~VeIture napisał/a:

Wina leży po stronie pracodawcy a nie klienta. To, że ktoś płaci chujowe pieniądze to nie należy do klienta aby napiwkami wynagradzać chujowego szefa.
Wina szefa.

crookla napisał/a:

Aktualnie jest akcja "no force tip" ludzie w ogole nie dają napiwków żeby właśnie oduczyć Januszy że kelner dostawca"ma drugą wypłatę z napiwków więc niech nie narzeka"

Słusznie, ale to kapitalizm, czyli gdy skończą się napiwki, a wzrosną płace szef przerzuci wyższe koszty na klienta i cena produktu wzrośnie. Ostatecznie klient zapłaci tyle samo, co zapłaciłby z napiwkiem.
Zgłoś
mazga50 2023-07-07, 4:53
Robajson napisał/a:

Zawsze mnie wkurwiały takie roszczeniowe kurwy. To jest ich praca i za to mają wynagrodzenie a wyłudzanie napiwków jest słabe...

Otóż nie tym razem. Dostawca najczęściej utrzymuje siebie i auto (oraz paliwo) tylko z napiwków właśnie. Tak jak kelnerki w lokalach - oni nie otrzymują kasy od właściciela, dlatego gdy napiwek jest niski, są sfrustrowani.
Zgłoś
Makulata 2023-07-07, 19:27
VeIture napisał/a:

Wina leży po stronie pracodawcy a nie klienta. To, że ktoś płaci chujowe pieniądze to nie należy do klienta aby napiwkami wynagradzać chujowego szefa.
Wina szefa.

Wina leży po stronie pracownika, dlatego, że wymusza na klientach dodatkowe opłaty, dzbanie.
Zgłoś
Petebb 2023-07-07, 21:42
to ja dzwigalem 30 kilogramowe worki po 15zł do reki a taka kurwa w samochodzie nie moze pracowac za 15 $ godzine lekka praca? Pokurwiony mamy nasz swiat
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów