Piloci kilka metrów nad ziemią przy niemałej prędkości haczą swoimi stalowymi "arbuzami" o znajdującą się pod nimi powierzchnię.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Zwolnij bo dogonisz śmierć"
Oni chyba postanowili zrobić śmierci z dupy hangar
Oni chyba postanowili zrobić śmierci z dupy hangar
Piwo za przedostatniego
ja tam wole szybowce i przeloty nad Tatrami
nutka: The Crystal Method - Busy Child
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
nutka: The Crystal Method - Busy Child
Zastanawiam się czy nie wytoczyć procesu browarom o zmarnowanie marzeń!
Piwo za nutę z Fify
jako, że jak się domyślam nie miałeś jeszcze nawet egzaminu na koniec podstawówki, a więc Twoja wyobraźnia nie jest tak rozbudowana. Rozumienie tekstu czytanego też szwankuję. Zawołaj mamę!
jako, że jak się domyślam nie miałeś jeszcze nawet egzaminu na koniec podstawówki, a więc Twoja wyobraźnia nie jest tak rozbudowana. Rozumienie tekstu czytanego też szwankuję. Zawołaj mamę!
Pull Up. Pull Up, Pull Up. Pull Up. Pull Up, Pull Up. jak oni to wytrzymują
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów