Cieszę się tylko ,że u mnie jest kilka odcinków drogi po których da się na takim prześwicie polatać. Autko me troszkę inne i delikatnie wyższe
Cieszę się tylko ,że u mnie jest kilka odcinków drogi po których da się na takim prześwicie polatać. Autko me troszkę inne i delikatnie wyższe
Będziesz grzeczny to ktoś ci kiedyś wyjawi jak to jest być w kobiecie.
w kobiecie - woooahhha ale zacyniłeś
większość czasu jeździsz ta swoją bejcą z gejowskimi koleżkami i słuchacie dicho lub shit hopu
aaa nie soryyy, nie jeździsz bo Cie nie stać
Jak ja lubię czytać takie kłótnie polaczków.
następny kurwa kozak się znalazł? a ty co niby? folksdojcz czy emo?
Jak ja lubię czytać takie kłótnie polaczków.
Polaczków szukaj w rodzinie - może już macie w sumie 1 pokolenie w tym kraju skoro tak piszesz ...
Gej hopu ... Szukasz gimbusa czy cuś ?? Boli cię ,że ktoś ma jakąś pasję i robi auta ?? Nie mam zbyt wielu rozdanych piw więc zerknij kto i za co je dostawał ... Wydawanie niedojebanych komentarzy jak widzę to podstawa zanim się tuman zapozna z tematem na który ma się wypowiadać ... Zdziwił by się nie jeden matoł gdyby obok zatrzymało się konkretne auto a ze środka nakurwaiał by np. Satyricon ... Ale o czym ja mówię jak taka muzyka jest nieznana bo wielcy metale się wychowali na Linkin park czy cholera wie czym jeszcze ...
nie jeździsz bo Cie nie stać
No ... Zastanów się nad sensem swojej wypowiedzi ... Ktoś ładuje wiadra kasy w auto i go nie stać na paliwo ?? Masz nową kartę miejską na autobus czy autko od taty pożyczasz jak zatankuje ??
Prowokator
@Neuf
Odnoszenie się do rodziny jest najbardziej prymitywną, dziecinną i typowo "wieśniacką" zagrywką.
Tylko potwierdzasz stereotyp posiadacza bmw.
Gej hopu ... Szukasz gimbusa czy cuś ?? Boli cię ,że ktoś ma jakąś pasję i robi auta ?? Nie mam zbyt wielu rozdanych piw więc zerknij kto i za co je dostawał ... Wydawanie niedojebanych komentarzy jak widzę to podstawa zanim się tuman zapozna z tematem na który ma się wypowiadać ... Zdziwił by się nie jeden matoł gdyby obok zatrzymało się konkretne auto a ze środka nakurwaiał by np. Satyricon ... Ale o czym ja mówię jak taka muzyka jest nieznana bo wielcy metale się wychowali na Linkin park czy cholera wie czym jeszcze ...
nie jeździsz bo Cie nie stać
No ... Zastanów się nad sensem swojej wypowiedzi ... Ktoś ładuje wiadra kasy w auto i go nie stać na paliwo ?? Masz nową kartę miejską na autobus czy autko od taty pożyczasz jak zatankuje ??
Satyricon uuuu no szczyty ciężkiej muzy ahhaahhaa
pojechałeś mi, ide odpalić moje uno fajer i rozjebie się na drzewie
Ja? Pierdolisz...
Rozumiem, że to wygląda ładnie, ale to jest to całkowicie niepraktyczne.
Ty siedząc w takim aucie nie widzisz jego "zajebistego" wyglądu, za to jadąc nawet równą drogą jedziesz jak po kocich łbach. A o dziurach, czy podjazdach nie wspomnę.
Jakby mi ktoś coś takiego w moim aucie zrobił, to bym go zajebał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów