Cieszę się tylko ,że u mnie jest kilka odcinków drogi po których da się na takim prześwicie polatać. Autko me troszkę inne i delikatnie wyższe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Cieszę się tylko ,że u mnie jest kilka odcinków drogi po których da się na takim prześwicie polatać. Autko me troszkę inne i delikatnie wyższe
gleba to podstawa German Style Ale wolałbym usłyszeć jak chrupie zawieszenie a nie tą zjebaną muzyke leci piwo
może i fajnie, ale ja bym tak nie zrobił ze swoim samochodem. Nie w Polsce, przecież on nie może nigdzie nim wyjechać, albo ma w garażu zapas zderzaków na wymianę. Albo drugi normalny samochód do jeżdżenia na codzień.
Konkluzja: zapłać sporo kasy za obniżenie zawieszenia po to żeby nie dało się jeździć.
Lower your suspension they say.
it will be fun they say...
Konkluzja: zapłać sporo kasy za obniżenie zawieszenia po to żeby nie dało się jeździć.
Lower your suspension they say.
it will be fun they say...
takie zawieszenie to w sumie ekstra zabezpieczenie przed blokadą koła - bo niby jak taką założy?
Bazi86 napisał/a:
mam tak smao i nie nażekam
W sumie jazda zimą za takim showmanem jest zawsze przyjemna. Jak gdzieś nie pójdzie bokiem to przynajmniej odrzuci cały bajzel z jezdni na bok.
Dobrze, że miał giermka który mu uprzątnął drogę.
Auto w sam raz dla lanserskiego posiadacza czarnych niewolników. Właściciel auta i niewolników przetacza się 10 km/h po mieście: a) Bo tego wymaga lanserstwo; b) żeby niewolnicy nadążali dziury zasypywać
Kolor prawie trafiony tego zaporożca
Bez przechwałek ale moja jest teraz w Trends bmw i powiem tylko ,że rejestracja BI
Jak ktoś ma chęć to sobie wyszuka Nie ma ułatwiania
Bez przechwałek ale moja jest teraz w Trends bmw i powiem tylko ,że rejestracja BI
Jak ktoś ma chęć to sobie wyszuka Nie ma ułatwiania
Neuf napisał/a:
Po chuj to pingwin w wodzie stoi.
masz małego i trzeba czymś nadrobić
tępe cipska lecą na obniżane fury
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów