📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Dla czego gówno?? Za taką kasę ciężko kupić szybszy i lepiej brzmiący samochód. Jak ktoś oczekuje osiągów GT-R'a to niech wyłoży zamiast 160 (tyle kosztował nowy 350Z i kosztuje mniej więcej tyle nowy 370Z) 500 tysi i wtedy pozamiata wszystko, nawet większość motocykli. A jak ktoś oczekuje komfortu to niech od razu wybije sobie z głowy coupe tylko niech kupi Citroena...haha
Dokładnie, dla lubiących prędkość 350z ma najlepszy stosunek ceny do jakości. W końcu to japońska V-ka.
Silnik nie do zarżnięcia. Ale decydując się na takie egzotiko - zważywszy na koszty utrzymania - dołożyłbym te 30-35% ceny do 370z.
Dokładnie, dla lubiących prędkość 350z ma najlepszy stosunek ceny do jakości. W końcu to japońska V-ka.
Silnik nie do zarżnięcia. Ale decydując się na takie egzotiko - zważywszy na koszty utrzymania - dołożyłbym te 30-35% ceny do 370z.
Sorry że się wcinam widział ktoś Bongmana? Zaczynam się martwić. Poszukam w poczekalni.
po pierwsze to nie porsche 991 tylko 911 GT3 po drugie GTR'a kupisz już za 200tyś a nie za 500 znawcy <śmiech>
A co do tematu, to i tak 350Z ma zbyt twarde zawieszenie, nawet jak na tę klasę pojazdów. Inne porównywalne coupe mają miększe nastawy, a prowadzą się co najmniej równie dobrze. Jednak stosunkiem cena - radość z jazdy 350Z bije niemalże wszystko
A co do tematu, to i tak 350Z ma zbyt twarde zawieszenie, nawet jak na tę klasę pojazdów. Inne porównywalne coupe mają miększe nastawy, a prowadzą się co najmniej równie dobrze. Jednak stosunkiem cena - radość z jazdy 350Z bije niemalże wszystko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów