📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ciekawe wartości pokazuje wyświetlacz chwilowego spalania.
Ale zabawa zawsze kosztuje.
Ale zabawa zawsze kosztuje.
Skrzynia biegów DSG plus system Lunch Control. Kupując Nissana GTR'a w salonie, przechodzisz test jak zareagujesz na przeciążenia przy starcie (3,6s do 100km/h). Większość sportowych aut teraz, ma skrzynie DSG jak GTR na przykład, a nie automaty, dlaczego? A bo dlatego, że zmiana biegu trwa około 0,05s. A teraz niech ktoś powie, że zmieni manualem szybciej
Szpanujesz i przeszpanowałeś.
DSG jest to system stosowany w koncernie VW.
W Nissanie GTR zastosowano DCT, ciulu.
Niby zasada działania podobna, ale jednak nie to samo.
Skrzynia biegów DSG plus system Lunch Control.
Tzn, że ta skrzynia kontroluje Twoją dietę ?
W Gdyni jest jeden GT-R, jak mnie wziął na Osowej przy Realu na Obwodnicy Trójmiasta to aż miło było
Earth napisał/a:
W Gdyni jest jeden GT-R, jak mnie wziął na Osowej przy Realu na Obwodnicy Trójmiasta to aż miło było
dajesz ? O_o
Nie chodzi o to czy szybsza zmiana biegów, czy nie, skrzynię inne niż manualną w takim wózku biorą pizdy i kobiety:P
czarnyrlz napisał/a:
Kupując Nissana GTR'a w salonie, przechodzisz test jak zareagujesz na przeciążenia przy starcie (3,6s do 100km/h).
jak chuj sprawdzają... "niestety nie zdał pan naszego testu, nie możemy panu sprzedać tego samochodu", w co ty chłopie wierzysz?
Auto marzenie. Popis techniczny Nissana. Kierowca pokazuje tylko część jego możliwości. Jednak jeden minus... Wszystko na drogach publicznych! Auto super bezpieczne i w ogóle, ale wystarczy, że ktoś się zagapi na moment i po aucie, poważny wypadek gotowy.
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów