📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zajebiste.. auto za 5 tysięcy jenów a aparat za 20rubli...
nuda jak olaki z flakejem, do tego ponura aura, idiotyczne miejsce i czas do jeżdżenia, oraz kierownik bez jaj
mogę Ci co najwyżej postawić letnią herbatę z czwartego parzenia :/
mogę Ci co najwyżej postawić letnią herbatę z czwartego parzenia :/
A4 Katowice Wroclaw? Ja wczoraj takiego w Sosnowcu w centrum widzialem, moze to ten?
@up w sosnowcu to widziałeś mame magdy ...
i na koniec typowe buraczenie. Kurwa kiedy ludzie zrozumieją że takie pseudo "szpanowanie" zalatuje wioską, pomimo tego czym jeździsz.
Bydgoszcz poznaję po kolorze czarny mat. Widywałem go nie raz. Są 2 jednego ma mój prezes białego drugim jeździ ten koleś.
Talk Shit Get Hit
AnitkaPrzemek napisał/a:
Nie chciałbym takiego GTR`A z automatyczna skrzynia biegów !!
ta ta podstawiliby go tobie pod dom to śpiewałbyś inaczej
Tak, tak, znawcy jebani, automat...
Skrzynia biegów DSG plus system Lunch Control. Kupując Nissana GTR'a w salonie, przechodzisz test jak zareagujesz na przeciążenia przy starcie (3,6s do 100km/h). Większość sportowych aut teraz, ma skrzynie DSG jak GTR na przykład, a nie automaty, dlaczego? A bo dlatego, że zmiana biegu trwa około 0,05s. A teraz niech ktoś powie, że zmieni manualem szybciej
Skrzynia biegów DSG plus system Lunch Control. Kupując Nissana GTR'a w salonie, przechodzisz test jak zareagujesz na przeciążenia przy starcie (3,6s do 100km/h). Większość sportowych aut teraz, ma skrzynie DSG jak GTR na przykład, a nie automaty, dlaczego? A bo dlatego, że zmiana biegu trwa około 0,05s. A teraz niech ktoś powie, że zmieni manualem szybciej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów