📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakieś dwa tygodnie temu jechałem dokładnie tą samą trasą szybciej, Omegą A 2.6 Dual Ram, z 91 roku, za 2000 zł. Mogłem wrzucić, może byłbym fajniejszy.
Rozumiem, że to co pokazuje komputer pokładowy po lewej stronie to prędkość, a po prawej spalanie ?
Mi licznik w Focusie 2.0 130KM też czasami spalanie chwilowe pokazuje na poziomie 55l... I domyślam się, że kto coś takiego ma u siebie, to go te liczby nie dziwią.
kurwa mać, polak zobaczy zwykłą drogę dwupasmową i myśli, ze to autostrada bo prawdziwej nie widział ...
Auto jest wystawione na sprzedaż, poniżej link
moto.allegro.pl/gt-r-czarny-mat-605hp-i2239425379.html
Macho32 napisał/a:
Auto jest wystawione na sprzedaż, poniżej link
co ty nie powiesz .... zobacz pare postow wczesniej ...
Bydgoszcz bo obok Opery przejeżdżają ;D
Polska to nie kraj do takich wyczynow. albo zgubisz zawieszenie, albo zawitasz w bagazniku jakiegos matola co zawala lewy pas nie wiadomo po co
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów