Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ta Wierzbica to w Polsce?
Aha jak w Polsce to w porządku. Kto kurwa stawia te pomniki UPA-kom?
Każdy może sobie postawić pomnik?
Wandalizm to jest jak ktoś Ci rozjebie przystanek pod domem! Mnie to się tam podoba!
"Wierzbica (dawn. gmina Olchowiec) - gmina wiejska w województwie lubelskim, w powiecie chełmskim.Siedziba gminy to Wierzbica."
Poznajcie historie UPA i co robili a potem się wypowiadajcie!
Może i taki czyn jest mało skuteczny ale na pewno da do myślenia tym którzy przyjdą tam kwiatki położyć czy znicz zapalić.
Po pierwsze jebać banderowców. Po drugie jakim kurwa cudem ktoś pomnik tego gówna postawił w Polsce. A po trzecie, na chuj ta grupka mimo wszystko podciera się nazwą "Cichociemni". Co to za kurwa moda na przypisywanie sobie cudzych nazw. Cichociemni już byli, kto nie wierzy niech sobie o nich poczyta. Niech sobie rozpierdalają pomniki ukraińskich nacjonalistów, komunistów i innego gówna, ale niech sobie może swoją nazwę wymyślą, po chuj robią ferment przy Cichociemnych. Chcą być bohaterami, niech sobie na własną sławę zapracują.
A może tu chodzi o to że cichociemni bo zamaskowani i robią takie akcje po cichu?
Z tego co wiem nazwa "cichociemni" nie jest opatentowana.
Gdyby używali naszywek z logo tej formacji czy bezpośrednio do niej nawiązywali wtedy ok ale ja tu widze tylko gościa w kominiarce rozpierdalającego pomnik zbrodniarzy.
Czepiasz się kurwa jak mucha gówna.
Właśnie przez takich bandytów jak ta umysłowa ameba z filmiku, troglodytów z dwucyfrowym IQ, dresiarzy z łysymi czerepami wycierającymi sobie ryje patriotyzmem i nim uzasadniających akty wandalizmu nie ma w Polsce normalnego postrzegania środowisk patriotycznych. Kibolska hołota zawłaszczyła sobie pojęcie patriotyzmu i je upodliła, skompromitowała.
Sprawy pomników UPA należy załatwiać z władzami lokalnymi, najlepiej w okolicach wyborów. Organizować się, protestować, informować mieszkańców miasta, wsi, pokazywać jedność społeczności w sprawie usunięcia pomniku i taką drogą wymóc na władzach aby pomnik został usunięty.
Ale do tego trzeba mieć łeb na karku, umiejętność współpracy z ludźmi, zdecydowanie w dążeniu do celu, gotowość wyłożenia na taką lokalną kampanię informacyjną własnych pieniędzy i poświęcenia wolnego czasu. Wiele można w ten sposób zdziałać, ale kibolstwo nie ma o tym zielonego pojęcia.
Nazwanie zwykłych zamaskowanych wandali patriotami to potwarz dla mnie i myślę, że również dla wielu innych Polaków, którzy za patriotów się uważają.
A co żeś takiego wielkiego zrobił panie "wielki patrioto" do tej pory?
Bo jak dla mnie ten gość z filmiku już zrobił więcej niż ty przez całe swoje nędzne życie. No chyba że wliczasz w patriotyzm wypisywanie bzdur na sadolu wtedy ok, naród jest z Ciebie dumny.
A co żeś takiego wielkiego zrobił panie "wielki patrioto" do tej pory?
Bo jak dla mnie ten gość z filmiku już zrobił więcej niż ty przez całe swoje nędzne życie.
Jeśli zrównujesz patriotyzm z wandalizmem to tak - nic podobnego w życiu nie zrobiłem. I Bogu dzięki.
Cały_Internet, Inaczej byś szczekał gdyby rozpierdalał pomnik lenina, hipokryto.
Niszczenie pomników Lenina i UPA przez zamaskowanego osobnika, który wkracza na teren cmentarza i robi tam rozpierdol skrytykowałbym z równą stanowczością. Pewne pomniki usunąć należy ale nie w taki sposób.
przypadek?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów