Latynoska wie czego chce.
Latynoska wie czego chce.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie czarni mają od polaków (ale nie od kacapów!) mniejsze, ale nieznacznie. Ogólnie, ZMIERZONE rozmiary penisów różnią się między rasami mniej niż wynosi błąd doświadczalny (każdy zespół inaczej mierzy), i różnice nawet w skali świata są rzędu 1 cm.
Zaś są ogromne różnice pomiędzy rozmiarami raportowanymi przez badanych. Jakkolwiek domyślam się że różnica w stopniu zawyżania jest kulturowa nie rasowa, znalazłam wyniki wyłącznie według rasy a nie wg. podziału BLMy a normalni czarni. Oczywiście takich danych nikt by nie opublikował, ale są cechy które mogą służyć za proxy takiego podziału: np. dane kryminalne w UK zwykle podają czarnych w podziale na pochodzenie etniczne. Nie znalazłam niestety takich danych dla reportowanych rozmiarów penisa.
Czyli według samej rasy: czarni zawyżają w ogromnym stopniu, chińczycy i hindusi ogromnie zaniżają, inni są pomiędzy. I dziwny jest związek między chińczykami a hindusami: rasy azjatyckie oddzieliły się od nas 40tyś lat temu, podczas gdy hindusi a słowianie to prawie to samo (ludy indo-europejskie, czas oddzielenia 4tyś lat temu; kolor skóry nie jest wyznacznikiem bo potrzeba tylko ok. 2tyś lat aby go całkowicie zmienić).
Podsumowując: czarni mają kult wielkiej kuśki ale to tylko kult a nie stan faktyczny.
Skąd to wiesz że czarni maja mniejsze ? sprawdzałas ?
Raczej mało kto sie z Toba zgodzi
Z czarnymi w perspektywie długofalowej będzie jak z cyganami czy żydami
Oficjalna śpiewka będzie taka, że nie ma lepszych czy gorszych ras, a wszyscy jesteśmy równi, a w praktyce każdy tego ścierwa będzie unikał.
Podobnie jak muzułmanów czy latynosów na skuterkach w tych swoich zjebanych kaskach z rewolwerami.
Biały człowiek jest w mniejszości, a Europa w odwrocie, ale po tej lekcji, jaką wszyscy teraz otrzymają dzięki otwartym granicom i wpuszczaniu na masową skale uchodźców nikt i nic lewactwa (ani tez tej propagandowej gadki środowisk lewicowych) już nie będzie traktował poważnie.
Z prespektywy czasu historia nasze czasy oceni brutalnie. Body positivity, gender fluid, lbtq, zmiana płci, ogólnie tak się co poniektórzy zachłysnęli tą wolnością i pseudonowoczesnością, że skończy się tak jak zawsze czyli:
pedały i komuniści do pieca, czarnuchy na plantacje bawełny, żydzi na madagaskar, a reszte do obozów pracy i na bezludne wyspy
Po prostu do takich decyzji trzeba dojrzeć. Kochajmy i szanujmy sie wszyscy nawzajem, ja tak kocham czarnych, że z radością zapakowałbym ich na statki i wywiózł na wyspy marshalla.
ZgodZę się z tobą oprócz ostatniego zdania. Jak dla mnie to szkda paliwa, można to załatwić taniej
a już tego nie dożyję, ale mam nadzeje że moje dzieci, tak.
Z czarnymi w perspektywie długofalowej będzie jak z cyganami czy żydami
Oficjalna śpiewka będzie taka, że nie ma lepszych czy gorszych ras, a wszyscy jesteśmy równi, a w praktyce każdy tego ścierwa będzie unikał.
Podobnie jak muzułmanów czy latynosów na skuterkach w tych swoich zjebanych kaskach z rewolwerami.
Biały człowiek jest w mniejszości, a Europa w odwrocie, ale po tej lekcji, jaką wszyscy teraz otrzymają dzięki otwartym granicom i wpuszczaniu na masową skale uchodźców nikt i nic lewactwa (ani tez tej propagandowej gadki środowisk lewicowych) już nie będzie traktował poważnie.
Z prespektywy czasu historia nasze czasy oceni brutalnie. Body positivity, gender fluid, lbtq, zmiana płci, ogólnie tak się co poniektórzy zachłysnęli tą wolnością i pseudonowoczesnością, że skończy się tak jak zawsze czyli:
pedały i komuniści do pieca, czarnuchy na plantacje bawełny, żydzi na madagaskar, a reszte do obozów pracy i na bezludne wyspy
Po prostu do takich decyzji trzeba dojrzeć. Kochajmy i szanujmy sie wszyscy nawzajem, ja tak kocham czarnych, że z radością zapakowałbym ich na statki i wywiózł na wyspy marshalla.
Jesteś zwykłym rasistą. Szkoda nawet z takim dyskutować bo nie ma o czym. Zacytuję tylko Kapuścińskiego:
"Światu grozą trzy plagi, trzy zarazy.
Pierwsza - to plaga nacjonalizmu.
Druga - to plaga rasizmu.
Trzecia - to plaga religijnego fundementalizmu.
Te trzy plagi mają te samą cechę, wspólny mianownik - jest nim agresywna, wszechwładna, totalna irracjonalność.
Do umyslu porazonego jedną z tych plag nie sposób dotrzec. W takiej glowie pali się święty stos, który tylko czeka na ofiary.
Wszelka próba spokojnej rozmowy będzie mijać się z celem. Nie o rozmowę mu chodzi, tylko o deklaracje. Żebyś mu przytaknął, przyznal rację, podpisał akces. Inaczej w jego oczach nie masz znaczenia, nie istniejesz, ponieważ liczysz się tylko jako narzedzie, jako instrument, jako oręż. Nie ma ludzi - jest sprawa."
Właśnie czarni mają od polaków (ale nie od kacapów!) mniejsze, ale nieznacznie.
No mamy tu ekspertkę ! Jednych i drugich ujeżdżała....
P.s @majeńka na Sadolu to lepiej sie tym nie chwalić. Idź o tym opowiedz swoim korpo-psipsiułką, tam zrobisz zapewne na nich wrażenie, nie tu.
Jesteś zwykłym rasistą. Szkoda nawet z takim dyskutować bo nie ma o czym. Zacytuję tylko Kapuścińskiego:
Te trzy plagi mają te samą cechę, wspólny mianownik - jest nim agresywna, wszechwładna, totalna irracjonalność.
Do umyslu porazonego jedną z tych plag nie sposób dotrzec. W takiej glowie pali się święty stos, który tylko czeka na ofiary.
Wszelka próba spokojnej rozmowy będzie mijać się z celem. Nie o rozmowę mu chodzi, tylko o deklaracje. Żebyś mu przytaknął, przyznal rację, podpisał akces. Inaczej w jego oczach nie masz znaczenia, nie istniejesz, ponieważ liczysz się tylko jako narzedzie, jako instrument, jako oręż. Nie ma ludzi - jest sprawa."
A ty z Antify, BLM czy Związku Młodzieży Komuszej ?
Dla twojej informacji: nigdy nie miałam ani faceta ani baby nie-białego nie-polaka.No mamy tu ekspertkę ! Jednych i drugich ujeżdżała....
P.s @majeńka na Sadolu to lepiej sie tym nie chwalić. Idź o tym opowiedz swoim korpo-psipsiułką, tam zrobisz zapewne na nich wrażenie, nie tu.
Że ten temat jest obsesją samców, robiono na ten temat dużo badań. Tak więc, będąc osobą piśmienną, nie musiałam w tym celu oglądać ani czarnych, ani białych, ani zielonych fiutków.Skąd to wiesz że czarni maja mniejsze ? sprawdzałas ?
Raczej mało kto sie z Toba zgodzi
Widzę że nie słyszałeś poglądów amerykańskich lewaków. Oni są popierdoleni w drugą stronę w dokładnie ten sam sposób: agresywnie, irracjonalnie, spalili by na stosie każdego kto twierdzi że nie można zmienić płci przez samą deklarację, itp. To jest czwarta plaga. Ale póki co w Polsce takich nie ma, mamy za to od groma trzech pierwszych plag które wymieniłeś."Światu grozą trzy plagi, trzy zarazy.
A możecie mi proszę powiedzieć jaki macie problem z czarnuchami? Bo ja mam problem z BLMowską zarazą a nie czarnymi w ogólności.
Jak ktoś nie skacze po samochodach i uczciwie zarabia, w czym byłby gorszy od rodzimych patusów?
Przywożenie patologii nie — czyli odstrzelić lewackie grupy "ratujące" tratwy na morzu Śródziemnym czy prawackie grupy sprzedające wizy za ciężkie ojro — ale po to właśnie jest proces wydawania wiz aby ludzie na to zasługujący mogliby przyjechać, zamieszkać, pracować, płacić podatki.
Coś w tym jest. Kiedy pracowałem w szpitalach często byli tam stażyści z uniwersytetu medycznegom często czarni, i nie mieli oni NIC wspólnego z tym co widzimy na sadisticu. Ale to wyjątki potwierdzające regułę. Kiedy zbiera się ich więcej i do tego z niższych warstw społęcznych (pontonami naukowcy nie płyną) to jest najgorsze ścierwo równe ruskim.
O kurwa, nawiedzony komuch się ujawnił
Chcesz zobaczyć agresję i irracjonalność - pooglądaj dokonania antify.
Chcesz doświadczyć braku logiki i popierdolenia umysłowego - zacznij dyskusję z lewakiem.
To wy jesteście plagą, zarazą. Czerwoni wymordowali jakieś 100 milionów ludzi.
Przywożenie patologii nie — czyli odstrzelić lewackie grupy "ratujące" tratwy na morzu Śródziemnym czy prawackie grupy sprzedające wizy za ciężkie ojro — ale po to właśnie jest proces wydawania wiz aby ludzie na to zasługujący mogliby przyjechać, zamieszkać, pracować, płacić podatki.
bo murzyn pojedyńczy może i bedzie uczciwie zarabiał i nie skakał po samochodach ale jak się zbiorą w większą grupe to ich jebany niezaprzeczalny instynkt weźmie góre i jednak beda kraść i skakać po samochodach, TEgo chcemy uniknąć rozumiesz
Spróbój powiedzieć to na większości forów zawierających amerykańców. :/Chcesz zobaczyć agresję i irracjonalność - pooglądaj dokonania antify.
Zaniżasz.To wy jesteście plagą, zarazą. Czerwoni wymordowali jakieś 100 milionów ludzi.
To nie "wyjątki". Inteligentnych czarnych jest sporo, i co więcej, bardzo chcą się z rodzinnych gównostanów wydostać. Wystarczy dać im wizy, według uczciwych zasad promujących to do czego według prawa wizy zostały utworzone. Czyli trzeba wyplenić korupcję, i wsadzić do więzienia tych którzy sprzedawali wizy za kasę lub dla niewykwalifikowanych roboli bo firma z koneksjami chce zarobić. A wykwalifikowanych roboli — zarówno lekarzy jak i budowlańców — należy do przyjazdu zachęcać.Coś w tym jest. Kiedy pracowałem w szpitalach często byli tam stażyści z uniwersytetu medycznegom często czarni, i nie mieli oni NIC wspólnego z tym co widzimy na sadisticu. Ale to wyjątki potwierdzające regułę. Kiedy zbiera się ich więcej i do tego z niższych warstw społęcznych (pontonami naukowcy nie płyną) to jest najgorsze ścierwo równe ruskim.
Mysle ze ona juz mogla nie jednego r*chac, i okazalo sie ze czarni za duze maja. Latynoska wiec przywykla do malych penisow
Smiało opowiadaj jak tobie sie te czarne podobaly. Dales rade polknac z jajcami? Czy "arabskie gogle" przysłonily ci caly swiat i resztke rozumu
Majkel Dżekson za piniądze zmienił sobie rasę na białą, Dżerard Depardieu zmienił się w rossjanina, a Gerard Szreder z przywódcy UE w przyjaciela putina.
Za kasę zmienię sobie płeć na jamnika i sam Anżej Duda wyda mi paszport na białej poduszce z tańczącymi karłami wokół.
Jeśli chcesz wyruchać piękną panią z telewizji, to też nie problem. Nawet jeśli ma ciemniejszy odcień skóry, lub jest żoną miliardera.
Nie ma czegoś takiego jak rasa, płeć, wykształcenie czy narodowość. Jest jeden podział: BOGATY/BIEDNY
Ja w tej materii dość dobrze się odnalazłem, więc wiem, o czym mówię...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów