Latynoska wie czego chce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Latynoska wie czego chce.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ona juz odrobila swoja lekcje zycia
O, juz inne rasy maja dosyc naczelnych.... cos mi mowi ze miala z nimi niemile doswiadczenia.
Z czarnymi w perspektywie długofalowej będzie jak z cyganami czy żydami
Oficjalna śpiewka będzie taka, że nie ma lepszych czy gorszych ras, a wszyscy jesteśmy równi, a w praktyce każdy tego ścierwa będzie unikał.
Podobnie jak muzułmanów czy latynosów na skuterkach w tych swoich zjebanych kaskach z rewolwerami.
Biały człowiek jest w mniejszości, a Europa w odwrocie, ale po tej lekcji, jaką wszyscy teraz otrzymają dzięki otwartym granicom i wpuszczaniu na masową skale uchodźców nikt i nic lewactwa (ani tez tej propagandowej gadki środowisk lewicowych) już nie będzie traktował poważnie.
Z prespektywy czasu historia nasze czasy oceni brutalnie. Body positivity, gender fluid, lbtq, zmiana płci, ogólnie tak się co poniektórzy zachłysnęli tą wolnością i pseudonowoczesnością, że skończy się tak jak zawsze czyli:
pedały i komuniści do pieca, czarnuchy na plantacje bawełny, żydzi na madagaskar, a reszte do obozów pracy i na bezludne wyspy
Po prostu do takich decyzji trzeba dojrzeć. Kochajmy i szanujmy sie wszyscy nawzajem, ja tak kocham czarnych, że z radością zapakowałbym ich na statki i wywiózł na wyspy marshalla.
Oficjalna śpiewka będzie taka, że nie ma lepszych czy gorszych ras, a wszyscy jesteśmy równi, a w praktyce każdy tego ścierwa będzie unikał.
Podobnie jak muzułmanów czy latynosów na skuterkach w tych swoich zjebanych kaskach z rewolwerami.
Biały człowiek jest w mniejszości, a Europa w odwrocie, ale po tej lekcji, jaką wszyscy teraz otrzymają dzięki otwartym granicom i wpuszczaniu na masową skale uchodźców nikt i nic lewactwa (ani tez tej propagandowej gadki środowisk lewicowych) już nie będzie traktował poważnie.
Z prespektywy czasu historia nasze czasy oceni brutalnie. Body positivity, gender fluid, lbtq, zmiana płci, ogólnie tak się co poniektórzy zachłysnęli tą wolnością i pseudonowoczesnością, że skończy się tak jak zawsze czyli:
pedały i komuniści do pieca, czarnuchy na plantacje bawełny, żydzi na madagaskar, a reszte do obozów pracy i na bezludne wyspy
Po prostu do takich decyzji trzeba dojrzeć. Kochajmy i szanujmy sie wszyscy nawzajem, ja tak kocham czarnych, że z radością zapakowałbym ich na statki i wywiózł na wyspy marshalla.
A możecie mi proszę powiedzieć jaki macie problem z czarnuchami? Bo ja mam problem z BLMowską zarazą a nie czarnymi w ogólności.
Jak ktoś nie skacze po samochodach i uczciwie zarabia, w czym byłby gorszy od rodzimych patusów?
Przywożenie patologii nie — czyli odstrzelić lewackie grupy "ratujące" tratwy na morzu Śródziemnym czy prawackie grupy sprzedające wizy za ciężkie ojro — ale po to właśnie jest proces wydawania wiz aby ludzie na to zasługujący mogliby przyjechać, zamieszkać, pracować, płacić podatki.
Jak ktoś nie skacze po samochodach i uczciwie zarabia, w czym byłby gorszy od rodzimych patusów?
Przywożenie patologii nie — czyli odstrzelić lewackie grupy "ratujące" tratwy na morzu Śródziemnym czy prawackie grupy sprzedające wizy za ciężkie ojro — ale po to właśnie jest proces wydawania wiz aby ludzie na to zasługujący mogliby przyjechać, zamieszkać, pracować, płacić podatki.
Pewnoa za duze penisy dla niej maja
majeńka napisał/a:
A możecie mi proszę powiedzieć jaki macie problem z czarnuchami? Bo ja mam problem z BLMowską zarazą a nie czarnymi w ogólności.
Wiesz.. nie wolno w dzisiejszych czasach oceniać ludzi bo to jest niepoprawne politycznie za co mniejszości się buntują dlatego nikt nikogo nie ocenia i wszystkie asfalty do wora z BLM a wszystkie lewuchy do LPG+ żeby ich nie oceniać i oba wory do śmieci i z dymem. Jedni i drudzy są spierdoleni tylko jedni myślą że zdrowy "facet" urodził dziecko a drudzy że złodziejstwo jest ok i policja nie powinna za to łapać bo nie mogą oddychać i obie grupy prubują narzucać na siłę i bezmyślnie swoje dewiacje reszcie świata dlatego wszy ich tak nienawidzą ale sami to na siebie sprowadzili a leżeli są jakieś "normalne" odłamy tych grup (a nie ma) i im to przeszkadza że są traktowani równo jak reszta wesołego towarzystwa to niech z tym walczą i to tępią.
smc napisał/a:
Ona jeszcze nie wie, że...
Kto wybrzydza, ten nie rucha.
Mysle ze ona juz mogla nie jednego ruchac, i okazalo sie ze czarni za duze maja. Latynoska wiec przywykla do malych penisow
przemekkaro napisał/a:
Właśnie czarni mają od polaków (ale nie od kacapów!) mniejsze, ale nieznacznie. Ogólnie, ZMIERZONE rozmiary penisów różnią się między rasami mniej niż wynosi błąd doświadczalny (każdy zespół inaczej mierzy), i różnice nawet w skali świata są rzędu 1 cm.Mysle ze ona juz mogla nie jednego ruchac, i okazalo sie ze czarni za duze maja. Latynoska wiec przywykla do malych penisow
Zaś są ogromne różnice pomiędzy rozmiarami raportowanymi przez badanych. Jakkolwiek domyślam się że różnica w stopniu zawyżania jest kulturowa nie rasowa, znalazłam wyniki wyłącznie według rasy a nie wg. podziału BLMy a normalni czarni. Oczywiście takich danych nikt by nie opublikował, ale są cechy które mogą służyć za proxy takiego podziału: np. dane kryminalne w UK zwykle podają czarnych w podziale na pochodzenie etniczne. Nie znalazłam niestety takich danych dla reportowanych rozmiarów penisa.
Czyli według samej rasy: czarni zawyżają w ogromnym stopniu, chińczycy i hindusi ogromnie zaniżają, inni są pomiędzy. I dziwny jest związek między chińczykami a hindusami: rasy azjatyckie oddzieliły się od nas 40tyś lat temu, podczas gdy hindusi a słowianie to prawie to samo (ludy indo-europejskie, czas oddzielenia 4tyś lat temu; kolor skóry nie jest wyznacznikiem bo potrzeba tylko ok. 2tyś lat aby go całkowicie zmienić).
Podsumowując: czarni mają kult wielkiej kuśki ale to tylko kult a nie stan faktyczny.
Niech tylko poczuje czarnego kutasa w dupie to będzie czarnych wielbić
Widać że szuka prawdziwego ojca dla swych dzieci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów