18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Pantilion 2018-06-07, 6:19 21
Ja pierdole te drzwiczki ledwie ją pacnęły, ale przez to, że jest taką świnią to pierdolnęła jak by jej ktoś pałą przyjebał. Teraz to już tylko po dźwig dzwonić, bo widać, że za chuja się nie podniesie

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-06-07, 8:43 2
nic jej się nie stało tylko cielak pozbierać się nie może, można było ją na łychę zabrać i wywieść

Zgłoś
naczelny1 2018-06-07, 8:57 24
Chyba sobie złamała tłuszcz.
Zgłoś
nowynick 2018-06-07, 8:58 1

chuja mu się stało a nie wstaje, bo pozoruje. Odszkodowanka za wypadki w pracy w jueseju podobno bywają sowite, a centralniej pod kamerą monitoringu panowie stanąć nie mogli
Zgłoś
Wiewór 2018-06-07, 8:59 8
Trzeba ją polewać wodą zanim przyjedzie na pomoc Greenpeace z żurawiem.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
PanKukuruźnik82 2018-06-07, 10:47
Jedna baba drugiej babie... z nimi to jest normalnie dramat.
Zgłoś
Sosna84 2018-06-07, 12:53 1
Bardzo fajna w użytkowaniu maszyna
Zgłoś
camson 2018-06-07, 17:54 2
Jak można być takim grubasem, żeby nie dać rady wstać...
Zgłoś
_................_ 2018-06-07, 18:18
Ładowarka zajebista, kto miał "okazje"- ten skuma jaka to frajda.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-06-07, 18:29 3
Chyba przestane czytać sadolowe komentarze. To czas zmarnowany na na czytanie wysrywów życiowych nieudaczników którzy niczym sępy rzucają się na każdą okazję, byle by tylko połechtać sobie swoje malutkie ego wytykając kogoś palcem, pisząc nawet największe możliwe bzdury bzdury. Czasem trafi się normalnie zabawny komentarz, który nie jest podszyty żałosnością, niemniej, okazja to nieczęsta. Babka odsunęła się na tyle na ile było trzeba, nie wiedziała, że otworzy się tylna klapa, a na koniec potknęła się o metalowy stojak który by się pewnie nie ruszył nawet jakby przyjebało w niego auto. Ale co tam, trzeba napisać parę bzdur by chociaż przez sekundę poczuć się lepszym, że jeszcze nie jest się na dnie, że są ludzie gorsi od was... śmiem wątpić. I nie, nie chodzi mi o branie w obronę tucznika.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
X................3 2018-06-07, 18:48
@up to nie czytaj sobie, wyjebane w ciebie i twoje problemy
Zgłoś
Perhydrol 2018-06-07, 18:58
Mors_Nigra napisał/a:

Chyba przestane czytać sadolowe komentarze. [...] I nie, nie chodzi mi o branie w obronę tucznika.

Normalny człowiek próbowałby odskoczyć czy się odchylić a nie zasłaniać rękami, ale niektórzy tu chyba zapomnieli, że tucznik ma znikomą mobilność Tak samo z podnoszeniem się przez pół godziny..
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-06-07, 19:05
@kubadziuba tak bardzo wyjebane, że aż musiałeś mi o tym dać znać. Zanotowałem w pamiętniczku, dzięki za info.
@czeczen-00 jedni odskakują, inni się cofają, co wspomniany tucznik próbował uczynić, niestety zbyt duża ilość sadła i podcinający ją stojak skutecznie uniemożliwił jej wyjście z sytuacji z twarzą. Co do mowy o podnoszeniu się przez pół godziny, nie mam uwag

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Essent 2018-06-07, 19:45 1
Mors_Nigra napisał/a:

Chyba przestane czytać sadolowe komentarze. To czas zmarnowany na na czytanie wysrywów życiowych nieudaczników którzy niczym sępy rzucają się na każdą okazję, byle by tylko połechtać sobie swoje malutkie ego wytykając kogoś palcem, pisząc nawet największe możliwe bzdury bzdury. Czasem trafi się normalnie zabawny komentarz, który nie jest podszyty żałosnością, niemniej, okazja to nieczęsta. Babka odsunęła się na tyle na ile było trzeba, nie wiedziała, że otworzy się tylna klapa, a na koniec potknęła się o metalowy stojak który by się pewnie nie ruszył nawet jakby przyjebało w niego auto. Ale co tam, trzeba napisać parę bzdur by chociaż przez sekundę poczuć się lepszym, że jeszcze nie jest się na dnie, że są ludzie gorsi od was... śmiem wątpić. I nie, nie chodzi mi o branie w obronę tucznika.

Baba za kierownicą fajnego bobcata
Łechtam sobie małe ego aby wypisywać bzdury bzdury.
Chyba przestanę wypisywać bzdury na na sadolu bo bo to chyba jest coś nie nie tak.Sorki Sorki mam zespół kurwa tureta kurwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów