📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Fajna murzyńska cipa. Wylizałbym
Czarna pizda jak u kobyły.
Czy też czuliście taka zajebista satysfakcję jak ten na motorze stuknąć piechura?
Co za zjebane wstawki
RamCiamCiam napisał/a:
Czy też czuliście taka zajebista satysfakcję jak ten na motorze stuknąć piechura?
najlepszy filmik w tej sklejce
czarnuchom sie mózgi przegrzeją , jak narzekać ze policja bije czarnych jak policjant był czarny ....... ERROR 404 , mózg rozjebany
RamCiamCiam napisał/a:
Nie ,bo polskie crooso pizdy często uprzykrzają życie ludziom a potem wstawiają filmiku typu "bo możemy" większość to pajace którzy mają starych w klasie średniej "dorobkowiczów" i myślą że są chuj wie kim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów