📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ateizm to choroba, a Bóg jest. - Moje zdanie ma taki sam sens jak twoje.
Choroba jest bronienie swojej religi hahah to tak jak by byc niewolnikiem i bronic swojego pana hahaga wy wierzacy katolicy haha jestescie robactwem, ROBACTWEM
majster0000 napisał/a:
Choroba jest bronienie swojej religi hahah to tak jak by byc niewolnikiem i bronic swojego pana hahaga wy wierzacy katolicy haha jestescie robactwem, ROBACTWEM
Chore jest to, że to nie "katole" wklejają obrazki i filmy związane z danym tematem tylko ateiści chcący za cholerę coś udowodnić... plując się przy tym, że to "katole" Was atakują. Rzucają kamień, dziwiąc się potem, że ktoś go odrzuca.
Prawde drogie dziewczyny jest taka... jeśli w coś nie wierzysz... to z czym chcesz wojować?
Cytat:
Chore jest to, że to nie "katole" wklejają obrazki i filmy związane z danym tematem tylko ateiści chcący za cholerę coś udowodnić... plując się przy tym, że to "katole" Was atakują. Rzucają kamień, dziwiąc się potem, że ktoś go odrzuca.
Ja dyskusji nie zaczalem tylko sie do niej dolaczylem.
Cytat:
Prawde drogie dziewczyny jest taka... jeśli w coś nie wierzysz... to z czym chcesz wojować?
Z bieda umyslowa i glupota plebsu wierzacego w swoich wymyslonych bogow hahaha Plebs i odpady spoleczne hahah
Zacząć nie zacząłeś... ale jeden z twoich "ziomków w poglądach" tak. Wstyd mi za takich ludzi, gdyż daleko mi do osoby wierzącej, postępującej wg. zasad Kościoła. Ateistą bym się nie nazwał... Ciebie w zasadzie też nie, gdyż wojujesz tylko bez rozsądku, powtarzając słowa tych, którzy z ateizmu zrobili powód do głaskania swojego wątpliwego ego i by brylować wśród znajomych tanimi tekstami: "Jaki to nie jestem oświecony i błyskotliwy, bo oglądałem stand-up i tam śmiesznie jechali po Bogu". - popatrz na swój post. Walczysz z "biedą umysłową", choć zdajesz się mieć ogromne doświadczenie w posługiwaniu się nią.
Co do samej treści filmu - trzeba mieć "równo w gówno" w głowie, by robić coś takiego. Wziąłby się jeden z drugim do roboty i starali być dobrymi ludźmi. W oczach Boga z pewnością będą uchodzić za wartościowych. Nie trzeba się zrazu biczować i wieszać na krzyżu
Co do samej treści filmu - trzeba mieć "równo w gówno" w głowie, by robić coś takiego. Wziąłby się jeden z drugim do roboty i starali być dobrymi ludźmi. W oczach Boga z pewnością będą uchodzić za wartościowych. Nie trzeba się zrazu biczować i wieszać na krzyżu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów