📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
takimi gwoździciusiciszusiami to kurwa drewniane palety można naprawiać. Przebicie dłoni można wytrzymać bez większego potu.
W czasach Dżizasa do krzyży przybijano czymś znacznie GRUBSZYM żeby wytrzymało ciężar ciała ofiary no i nie w środek dłoni tylko za nadgarstkiem żeby ciało mogło zawisnąć na kościach.
Ale przecież to każdy wie... Ci z filmiku to cioty nie sadole. Żal patrzeć i chyba tylko o to w tym chodzi.
W czasach Dżizasa do krzyży przybijano czymś znacznie GRUBSZYM żeby wytrzymało ciężar ciała ofiary no i nie w środek dłoni tylko za nadgarstkiem żeby ciało mogło zawisnąć na kościach.
Ale przecież to każdy wie... Ci z filmiku to cioty nie sadole. Żal patrzeć i chyba tylko o to w tym chodzi.
Dalej wolę to od ciapaków, którzy oprócz siebie szkodzą wszystkim dookoła.
Beowolf2 napisał/a:
Religia to choroba
Twoja choroba, że Cię tak boli?
Nie przeszkadza mi to, że przybijają siebie. Przeszkadzało by mi, jakby chcieli przybijać innych...
Gdy jakiś baran piercinguje całe ciało z góry na dół, ale tak, że już na serio szpeci, tylko żeby "fajnie" wyglądać, to by Cię tak nie kuło w oczy...
Wrzuć na luz, bo chorobą jest głupota i fanatyzm zagrażająca innym.
"Dalej wolę to od ciapaków, którzy oprócz siebie szkodzą wszystkim dookoła" to tak jakbyś powiedział, że wolisz PIS od PO i dodał jakikolwiek argument.
@up
To że wszędzie widzisz ludzi w swoim wieku rozumie, tego że rodzice każą Ci jeszcze chodzić do kościoła już nie.
To że wszędzie widzisz ludzi w swoim wieku rozumie, tego że rodzice każą Ci jeszcze chodzić do kościoła już nie.
Beowolf2 napisał/a:
ładna wiejska gwaraTo że wszędzie widzisz ludzi w swoim wieku rozumie
Cytat:
tego że rodzice każą Ci jeszcze chodzić do kościoła już nie.
A i przez Internet wywnioskowałeś, że rodzice każą mi chodzić do kościoła, wróżbito Macieju? to może podaj mi numery jakie mam skreślić w totka, bo dużo dużych baniek do wygrania
Pierdolicie! Dobrze ze tacy ludzie istnieja bo tylko w nich nadzieja ze nie dadza sie zydom i szmatoglowym opanowac. Kazda religia powinna miec swoich fanatykow.
Jak tak was czytam to mi się nie dobrze robi ,a Jezus się w grobie przewraca...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów