no Homo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dlaczego córka jest lepsza od syna? Bo mając córkę nie chcesz mieć drugiej
Znów można będzie pobawić się klockami lego
Znów można będzie pobawić się klockami lego
Się śmiejecie ale w USA jak zaśmieje się do Ciebie dzieciak np. z wózka i odwzajemnicie ten uśmiech to ktoś nadgorliwy może zadzwonić na psiarnię. To samo tyczy się np. siedzenia na ławce samotnego mężczyzny w okolicy placu zabaw. To samo powoli zaczyna się dziać na zachodzie jewropy.
bo syn najwyżej coś z domu wyniesie
a córka przyniesie
Tak, wyniesie i przyprowadzi kurwę z brzuchem, którą jebało pół miasta wliczając Ciebie Będziecie mogli wspólnie wspominać rozkoszne chwile.
Jak masz syna to martwisz się o jednego chuja na świecie, jak masz córke to martwisz się o wszystkie chuje na tej planecie.
Dobrze, że mam syna.
Dobrze, że mam syna.
IPeIPe napisał/a:
Tak, wyniesie i przyprowadzi kurwę z brzuchem, którą jebało pół miasta wliczając Ciebie Będziecie mogli wspólnie wspominać rozkoszne chwile.
Fajną masz córke.
nie zazdroszcze
stalowyszczur napisał/a:
Jak masz syna to martwisz się o jednego chuja na świecie, jak masz córke to martwisz się o wszystkie chuje na tej planecie.
Dobrze, że mam syna.
Jak masz syna to pilnujesz tylko syna, a jak córkę, to pilnujesz całe osiedle, dokładnie tak;)
@Pistacjusz najpierw musisz mieć hajs na te klocki lego ;D
@Pistacjusz - ja mam dwudziesto miesięczniaka, bawimy się Duplo od Bożego Narodzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów