Ruchable?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przytyła to jej się cycki nie mieszczą, patrzcie jaka zadyszana... Ciuchy uwierają co grubasie?
Trzeba być zajebiście zdesperowanym by chcieć "ruchać" takiego wieloryba.
Hahaha... Założę się, że większość z tych, którzy nazywają tę dziewczynę świnią etc. to pryszczate, rude chujki Jeżeli już coś zaruchacie, to pewnie większe pasztety niż ta tutaj, i to też po cichu, żeby koleżanki się z nich nie śmiały, że z takimi lamusami idą. Pozdro, piwa nie będzie
Gadriela napisał/a:
Hahaha... Założę się, że większość z tych, którzy nazywają tę dziewczynę świnią etc. to pryszczate, rude chujki Jeżeli już coś zaruchacie, to pewnie większe pasztety niż ta tutaj, i to też po cichu, żeby koleżanki się z nich nie śmiały, że z takimi lamusami idą. Pozdro, piwa nie będzie
Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Ktoś tu jest otyły, a dokładnie spasiony jak świnia i ma paskudne wymiona.
Zawsze mnie rozbrajają otyłe laski jak się podniecają, że mają duże cycki. Nie widzą tego, że brzuch wystaje dalej niż dojce ;]
Ruchable. Jak ktoś zauważył, głupia - więc ani się obejrzy jak ją ktoś wyrucha :-]
to sadło z brzucha w tym momencie na cycki się przelało
Lol ale pierdolicie ...koleś z największą ilością piw szczególnie ... masz ją wyruchać a nie grać w szachy. To ,że jest idiotką nie ma nic wspólnego z ruchaniem.
Ten, kto by jej nie wydupczył, to pedał jak chuj. Nikt nie pyta się Was czy zaprosilibyście ją na obiad do rodziców, albo czy poszlibyście z nią do restauracji. Pytanie było: czy byś ją wyruchał?
Są cycki, jest cipa, no to jedziemy. Będziecie się tak zastanawiać, to chuj Wam w końcu zwiędnie i nie będziecie mieli czego wspominać na starość.
Oczywiście, że ruchable.
Są cycki, jest cipa, no to jedziemy. Będziecie się tak zastanawiać, to chuj Wam w końcu zwiędnie i nie będziecie mieli czego wspominać na starość.
Oczywiście, że ruchable.
Już chyba wolałbym do końca życia męczyć rękę, niż ruchać coś takiego.
Mnie brzydzą tłuste kobiety, jak można doprowadzić się do takiego stanu kurwaa
szwagier9, możesz mnie obrażać kolego, bo i tak nie zamoczysz.
Wkurwia mnie takie pierdolenie i przypierdalanie się do czyjegoś wyglądu. Sami mister uniwersum tutaj siedzą, dawać foty :]
Wkurwia mnie takie pierdolenie i przypierdalanie się do czyjegoś wyglądu. Sami mister uniwersum tutaj siedzą, dawać foty :]
Pierdolicie.Kto wybrzydza-Ten nie rucha!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów