Ruchable?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Pierdolicie!
Buzię ma? Ma! To lodzik jest? Jest! Zdolność obciągania nie zależy od tuszy tylko od tego czy panna to lubi.
Cycki ma? Ma! Zajebisty hiszpan jest? Jest! I to kurwa jaki!
Cipka jest? Jest! I to ciasna, bo tłuszczyk od środka ciała napiera na ścianki pochwy.
Konia ci zwali? Jak najbardziej.
Parę piwek- no tak z 5- i zabawa przednia, to że jest głupia nie ma tu żadnego znaczenia bo..
TAK, jak dziką świnię!!!
Buzię ma? Ma! To lodzik jest? Jest! Zdolność obciągania nie zależy od tuszy tylko od tego czy panna to lubi.
Cycki ma? Ma! Zajebisty hiszpan jest? Jest! I to kurwa jaki!
Cipka jest? Jest! I to ciasna, bo tłuszczyk od środka ciała napiera na ścianki pochwy.
Konia ci zwali? Jak najbardziej.
Parę piwek- no tak z 5- i zabawa przednia, to że jest głupia nie ma tu żadnego znaczenia bo..
Cytat:
Nikt nie pyta się Was czy zaprosilibyście ją na obiad do rodziców, albo czy poszlibyście z nią do restauracji. Pytanie było: czy byś ją wyruchał?
TAK, jak dziką świnię!!!
Płeć Piti1234555
absolutnie nie ruchable... cycki ma duże bo jest gruba, jest gruba bo jest idiotką o czym świadczy idealnie wyraz jej twarzy(a dosadnie to, że wpakowała sadło w za mały stanik i bluzkę...)
kto wybrzydza ten nie rucha:)
absolutnie nie ruchable... cycki ma duże bo jest gruba, jest gruba bo jest idiotką o czym świadczy idealnie wyraz jej twarzy(a dosadnie to, że wpakowała sadło w za mały stanik i bluzkę...)
kto wybrzydza ten nie rucha:)
O gustach się nie dyskutuje.
Moim zdaniem, to musiałbym uruchomić najgłębsze pokłady wyobraźni aby chociaż drgnął. Chociaż i to może być za mało.
Nie wybrzydzam i zdarzało mi się w życiu spać z kobietami o urodzie ulotnej i nieokreslonej.
To, co widzimy na zdjęciu jest po prostu nieestesteczne.
Jest pewne staropolskie przysłowie: "Grubaski robią najlepsze laski". Więc i amatorzy wielorybów się znajdą.
Zastanawia mnie tylko ilu z tych co pisali, że ona jest "ruchable", kiedykolwiek w życiu kochali się z kobietą.
Nie dmuchaną, prawdziwą.
Moim zdaniem, to musiałbym uruchomić najgłębsze pokłady wyobraźni aby chociaż drgnął. Chociaż i to może być za mało.
Nie wybrzydzam i zdarzało mi się w życiu spać z kobietami o urodzie ulotnej i nieokreslonej.
To, co widzimy na zdjęciu jest po prostu nieestesteczne.
Jest pewne staropolskie przysłowie: "Grubaski robią najlepsze laski". Więc i amatorzy wielorybów się znajdą.
Zastanawia mnie tylko ilu z tych co pisali, że ona jest "ruchable", kiedykolwiek w życiu kochali się z kobietą.
Nie dmuchaną, prawdziwą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów