18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
quang-dat 2013-11-29, 19:32 2
Pierdolicie!
Buzię ma? Ma! To lodzik jest? Jest! Zdolność obciągania nie zależy od tuszy tylko od tego czy panna to lubi.
Cycki ma? Ma! Zajebisty hiszpan jest? Jest! I to kurwa jaki!
Cipka jest? Jest! I to ciasna, bo tłuszczyk od środka ciała napiera na ścianki pochwy.
Konia ci zwali? Jak najbardziej.

Parę piwek- no tak z 5- i zabawa przednia, to że jest głupia nie ma tu żadnego znaczenia bo..
Cytat:

Nikt nie pyta się Was czy zaprosilibyście ją na obiad do rodziców, albo czy poszlibyście z nią do restauracji. Pytanie było: czy byś ją wyruchał?

TAK, jak dziką świnię!!!
Zgłoś
tarasyhakena 2013-11-29, 20:02
Płeć Piti1234555
absolutnie nie ruchable... cycki ma duże bo jest gruba, jest gruba bo jest idiotką o czym świadczy idealnie wyraz jej twarzy(a dosadnie to, że wpakowała sadło w za mały stanik i bluzkę...)

kto wybrzydza ten nie rucha:)
Zgłoś
AJ.IS 2013-11-29, 20:31 1
O gustach się nie dyskutuje.

Moim zdaniem, to musiałbym uruchomić najgłębsze pokłady wyobraźni aby chociaż drgnął. Chociaż i to może być za mało.
Nie wybrzydzam i zdarzało mi się w życiu spać z kobietami o urodzie ulotnej i nieokreslonej.
To, co widzimy na zdjęciu jest po prostu nieestesteczne.

Jest pewne staropolskie przysłowie: "Grubaski robią najlepsze laski". Więc i amatorzy wielorybów się znajdą.
Zastanawia mnie tylko ilu z tych co pisali, że ona jest "ruchable", kiedykolwiek w życiu kochali się z kobietą.
Nie dmuchaną, prawdziwą.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów