Co jeden to lepszy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co jeden to lepszy
ładne combo, uśmiałem się,
zwłaszcza z tego bębna na końcu, piweczko
edmund napisał/a:
ładne combo, uśmiałem się,
Kurcze ja też
Ten na koncu, ma "pomidor" na koszulce napisane , nie sadzę, ze przypadkowo .
Hah taki Polski kodeks wykroczeń i naszych policjantów na drogówkę. Ale by mandaty leciały hoho
Jak ogladam filmiki z Indii to mam przed oczami "Planete Małp". To jakby rzeczywista realizacja pomyslu, by sila pchnac do przodu rozwoj cywilizacyjny gatunku, dac sprzet, technologie, pokazac jak sie uzywa...a potem zamknac te malpy same sobie w granicach innego kraju i patrzec jak sobie radza w nowej rzeczywistosci.
Prawda jest taka: wypadek spowodowała motocipa która nie rozmawiała przez telefon
jebany pomidor
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów