18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pedator 2023-06-14, 6:29
Nie wiem czemu ale tak mi się spodobałe, że przewinąłem kilka razy.
Zgłoś
Sierioża 2023-06-14, 6:51 4
Brudas z ciężarówki natomiast, dla pewności, docisnął go kołem ponownie. Determinacja godna podziwu u obu.
Zgłoś
Mariusz87 2023-06-14, 6:59
Jak zobaczyłem, że znowu rusza to już miałem nadzieję, że wytryśnie mielonka
Zgłoś
Wojtek76 2023-06-14, 7:20 1
,,motoseksualista osiągnął swój życiowy cel czyli zabił się..

nie,
zabił go kierowca ciężarówki, spermiarze
Zgłoś
Agoreth 2023-06-14, 7:23 4
Wojtek76 napisał/a:

,,motoseksualista osiągnął swój życiowy cel czyli zabił się..
nie,
zabił go kierowca ciężarówki, spermiarze

A nie to, że będąc na motorze to TY jesteś strefą zgniotu i że zapierdalał 200 na godzinę?
Zgłoś
Pedator 2023-06-14, 7:40 1
Zgłoś
SkoPio1 2023-06-14, 9:39
Wojtek76 napisał/a:

zabił go kierowca ciężarówki

Bredzisz.
Jednośladowiec sam się zabił, świadomie lekceważąc wszystkie zasady bezpiecznej jazdy.
Normalny - np. harley'owiec czy wingmanowiec - przejechałby bez żadnej szkody...

Jaki masz jednoślad?
Zgłoś
R................N 2023-06-14, 10:08
SkoPio1 napisał/a:

Bredzisz.
Jednośladowiec sam się zabił, świadomie lekceważąc wszystkie zasady bezpiecznej jazdy.
Normalny - np. harley'owiec czy wingmanowiec - przejechałby bez żadnej szkody...
Jaki masz jednoślad?

Ty jakiś upośledzony jesteś ?, Normalny kierowca nie zajeżdża drogi, nie wymusza pierwszeństwa, nie włącza się do ruchu bez upewnienia się, czy ten manewr jest bezpieczny dla niego i innych i uczestników ruchu itd itd… Ty idź bądź głupi gdzie indziej.

Agoreth napisał/a:

A nie to, że będąc na motorze to TY jesteś strefą zgniotu i że zapierdalał 200 na godzinę?

Następny debil z pomiarem prędkości z dupy, przy 200km/h to jego szczątki by były rozrzucone na 200m albo i więcej.
Zgłoś
Clistwood 2023-06-14, 12:34 1

Pedator napisał/a:

I tak oglądałeś od 6:29 do 7:40
Zgłoś
skurwyvij 2023-06-14, 18:24
hahahah ja pierdole kazdy dzien dluzej na sadolu zaskakuje mnie czyms nowym
Zgłoś
Agoreth 2023-06-14, 18:56
RobsoN napisał/a:

Następny debil z pomiarem prędkości z dupy, przy 200km/h to jego szczątki by były rozrzucone na 200m albo i więcej.

To skoro 200 nie jechał, to w aucie tym bardziej by mu się nic nie stało. Kierowca ciężarówki wymusił, ale motocipeczka też nie jest bez winy i właśnie przez to, że jest motocipą. Ale już nie będzie motocipą - bo nie żyje. W następnym wcieleniu kupi auto.
Zgłoś
vladok 2023-06-15, 7:50 1
Chuj wie. Równie dobrze motorzysta mógł wyskoczyć zza łuku, zza górki itp.
Zgłoś
mango1 2023-06-21, 13:44
przejechal mu po tej glowie zy nie ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów