📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeżeli wyjdzie tak na ulicę, to szybko może je stracić
Niektórzy tu powiadają, że downa powinno się abortować. Dla mnie ten gość jest więcej wart niż tysiąc czarnuchów.
Huj wie kto jest z waszej dwójki większym downem. Ten na zdjęciu czy ty wstawiający coś w poście i nie usuwając loga JBZD.
Ale na wszelki wypadek by nie być posądzonym o dyskryminację plusik za zdjęcie własne
Ale na wszelki wypadek by nie być posądzonym o dyskryminację plusik za zdjęcie własne
Heliar napisał/a:
Niektórzy tu powiadają, że downa powinno się abortować. Dla mnie ten gość jest więcej wart niż tysiąc czarnuchów.
Chyba nie na plantacji.
i nie jest rudy
Heliar napisał/a:
Wiadomo, dobrze mu z oczu patrzy.
smc napisał/a:
I tak nie porucha.
tez bym wolal nie ruchac jak chwytac sie byle czego wiec nie licz na to
kris1978 napisał/a:
Jeżeli wyjdzie tak na ulicę, to szybko może je stracić
U nas raczej nic mu nie grozi
donkapusta napisał/a:
Chyba nie na plantacji.
Chuj z murzynami na plantacji jak od zbierania bawełny są maszyny. Do kopalni ich, przynajmniej na mydle się oszczędzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów