📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wydje mi się że troche zapieprzał tym autkiem , a dziecko jak to dziecko dzisiaj jest jutro nie ma.
Szkoda bolidu. Dziecko można zrobić sobie nowe, a na autko trzeba ostro zapieprzać.
drugi raz się zastanowi w co lepiej przy celować czy lepiej wytrzeć z krwi czy płacić u blacharza
To białe to łada samara o długości 4 metrów.
Gościu w 20 klatce filmu jest maską na tyle łady. w 30 klatce ma maskę na linii maski łady.
Czyli w 10 klatek przejechał 4 metry. film ma 30fps.
4m w 1/3 sekundy daje 12m/s = 43.2km/h
Zapierdalać mając prawie 50 na blacie w takich warunkach osiedlowych to trzeba nieźle najebane mieć we łbie.
Gościu w 20 klatce filmu jest maską na tyle łady. w 30 klatce ma maskę na linii maski łady.
Czyli w 10 klatek przejechał 4 metry. film ma 30fps.
4m w 1/3 sekundy daje 12m/s = 43.2km/h
Zapierdalać mając prawie 50 na blacie w takich warunkach osiedlowych to trzeba nieźle najebane mieć we łbie.
Ja jeżdżę wszędzie 50km/h. Na autostradzie, drogach krajowych, osiedlowych i parkingu pod blokiem. Uważam ją za prędkość bezpieczną i zgodną z przepisami. Czuję się wtedy bezpieczny.
klasyczek, spotkanie popierdalacza z wybiegaczem na osiedlowej uliczce, czyli w strefie ruchu
Dla kierowcy medal, dla ojca wpierdol, że nie pilnuje kaszojada.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów