📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tirowcow nie nawidze, zabrac prawo jazdy... niech placze jaki on teraz jest biedny bo nie moze zarabiac...
Co za jebany kutas pierdolony w dupsko.
Pisałem X razy co sądzę o tych zjebach w tirach. Robiłem w spedycji i >90% kierowców to jebane dzbany. Pierdolone kurwa janusze, mariany, mietki i sebusie.
Kilku było normalnych ale reszta to pierdolone dno, plankton i 10 metrów mułu.
Pisałem X razy co sądzę o tych zjebach w tirach. Robiłem w spedycji i >90% kierowców to jebane dzbany. Pierdolone kurwa janusze, mariany, mietki i sebusie.
Kilku było normalnych ale reszta to pierdolone dno, plankton i 10 metrów mułu.
co za skończony idiota, typowy Janusz Wiochman Cebulewski. Pewnie na trasie też muli lewy pas 40 min i jeszcze uważa, że to jak najbardziej w porządku. Takiemu to od razu powinni cofnąć uprawnienia na wychodzenie poza swoją posesję.
Ciężko mi skomentować takie chamstwo. Co mam znowu pisać, że tirowcy to kurwy, chuje, cwel, itp. itd.?
Wszyscy wiemy, że to są chuje. Nie muszą tego codziennie przypominać.
Wszyscy wiemy, że to są chuje. Nie muszą tego codziennie przypominać.
BGR - Boże Gdzie Rozum. Grajewo ... w Białymstoku to coś jak w Gdańsku GWE, w Olsztynie NOS albo w warszawie WPI
jak widzę WPI to wiadomo, że coś zaraz będzie odpierdalane, powinna ich policja na rogatkach Warszawy zawracać...
nowynick:
To go zawrócili. Do Bydgoszczy
To go zawrócili. Do Bydgoszczy
Bo on się kurła do Liddla spieszy, a nie jakieś wymuskane pajace do śmiesznego pożaru...
LLU i LU to dopiero tłuki pancerne. Jeszcze do kompletu dorzucę WOT
RoboCat napisał/a:
tirowcow nie nawidze, zabrac prawo jazdy... niech placze jaki on teraz jest biedny bo nie moze zarabiac...
Zaraz się zlecą i będą pierdolić, że gdyby nie oni to by ludzie z głodu umarli, bo jak tu jeden już pisał "oni nam wiozą bułki rano"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów