📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
wyciągnąć mg42 i jechać równo
Czemu ich Policja nie pacyfikuje tak jak u nas za Tuska policja lała demonstrantów ?
Jakby jakis mlody Szwed spalil taki woz, to zaraz by go namierzyli i przez reszte zycia by splacal, tak jak u nas gosc co spalil gnojowke TVNu...
Ja bym każde takie agresywne gówno dożywotnio wywiózł (wyleciał?) na jakąś jedną konkretną niedużą do tego przeznaczoną wyspę. Raz na jakiś czas zrzucić im resztki żarcia a jak chcą więcej to niech polują albo sami się pozjadają. Plusy:
- jako podatnicy ludzie cywilizowani nie musieliby takiego gówna utrzymywać, zresztą potem i tak wyjdzie i zrobi coś gorszego
- resztki pożywienia się nie zmarnują a przy każdym zrzucie za paliwo oddawaliby w owocach z tej wyspy i dodatkowo każdy musiałby zrobić sztuczkę
- dotychczasowe więzienia można przebudować na szpitale i stacje paliw Obajtka
- bym się cieszył
- jako podatnicy ludzie cywilizowani nie musieliby takiego gówna utrzymywać, zresztą potem i tak wyjdzie i zrobi coś gorszego
- resztki pożywienia się nie zmarnują a przy każdym zrzucie za paliwo oddawaliby w owocach z tej wyspy i dodatkowo każdy musiałby zrobić sztuczkę
- dotychczasowe więzienia można przebudować na szpitale i stacje paliw Obajtka
- bym się cieszył
Cipczan napisał/a:
Powinni wypożyczyć Brejwika z pierdla. Szybciutko ład i porządek by nastąpił.
już dawno pisałem, że Brejvik będzie miał pomniki stawiane. już niedługo.
a do tej sytuacji tu, to nie rozumiem, czemu policja do tego bydła nie strzela
ukraina w tym roku nie dokarmi Polska jak i sąsiad zatrzymuje mlony do puznej jesieni bedzieci zrec grur
Ruska onuco przepocona naucz sie korzystac z translatora bo dalej ty nie znaju naszej mowy!
Putin to ciota i chuj ! Tfu!
Ci policjanci, powinni wezwać Policję na pomoc. XD
Dalej marnuj czas na gierki, chlanie, ćpanie i ruchanie to nikogo nie obronisz tymi witkami.
Ej a może byś coś dodał z tego roku chociaż. Szwecja może i na północy ale u nas też już liście na drzewach
he he i oni chcą do Nato żeby ich i nas bronić chyba przed samym sobą ,
Erdogan miał rację te kraje skandynawskie to główna siedziba i gniazdo organizacji terrortystycznych co widać na załączonym obrazku
Erdogan miał rację te kraje skandynawskie to główna siedziba i gniazdo organizacji terrortystycznych co widać na załączonym obrazku
rucham go
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów