📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znowu ktoś koran spalił ? łojojojjjj
ukraina w tym roku nie dokarmi Polska jak i sąsiad zatrzymuje mlony do puznej jesieni bedzieci zrec grur
KoSmO747 napisał/a:
???ukraina w tym roku nie dokarmi Polska jak i sąsiad zatrzymuje mlony do puznej jesieni bedzieci zrec grur
Napisz to jeszcze raz, powoli i wyraźnie i zdejmij wargę z nosa.
KoSmO747 napisał/a:
ukraina w tym roku nie dokarmi Polska jak i sąsiad zatrzymuje mlony do puznej jesieni bedzieci zrec grur
Co?
Herhard napisał/a:
Co?
ruskim brakuje kasy i zatrudniają dałnów jako trolli
Niszczą samochody o wartości której nie potrafili by sobie wyobrazić. Szwecja przyklaskuje? Policja boi się używa broni?... Niech leśniczy lub koła łowieckie zrobią odstrzał interwencyjny...
Turas dobrze gada, ze w Szwecji jest wylegarnia terrorystyczna.
Zyl Khadafi to trzymal za morde ta dzicz.
Zyl Khadafi to trzymal za morde ta dzicz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów