Chce, żeby pierwsza zasada studentów prawa była taka sama jak pierwsza zasada w "Fight Club"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No, powiedzmy... Ani to śmieszne, ani super błyskotliwe, ale w sumie się nadaje.
Niech kurwy zobaczą.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Niech kurwy zobaczą.
Ci co pierdolą, że studenci prawa się chwalą swoim kierunkiem, już chyba prześcigli ich w pierdoleniu o ich pierdoleniu
Tak samo jak z klubem mimów.
Przyszedł raz do mnie do firmy taki jeden darmowy stażysta z urzędu pracy... Pierwszy dzień w pracy dostał do ręki miotłę. Od razu zaczął się rzucać że on jest przecież po studiach prawniczych. Kurwa, no tak nie będzie z nim łatwo. Dobra, student, wszystko Ci wyjaśnimy- więc to urządzenie to jest miotła, a używa się jej tak...
Widzę że tu powyżej się paru studentów prawa znalazło
jjjkkkfff napisał/a:
Przyszedł raz do mnie do firmy taki jeden darmowy stażysta z urzędu pracy... Pierwszy dzień w pracy dostał do ręki miotłę. Od razu zaczął się rzucać że on jest przecież po studiach prawniczych. Kurwa, no tak nie będzie z nim łatwo. Dobra, student, wszystko Ci wyjaśnimy- więc to urządzenie to jest miotła, a używa się jej tak...
A na jakie stanowisko przyszedł pracować?
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Ostatnio się tak uśmiałem krojąc cebule...
I'm From Crime City
Jeżdżenie po studentach prawa zrobiło się już tak nudne, że tylko jacyś pierdoleni idioci po nieudanej hemisferektomii dalej wrzucają te bzdury i się tym podniecają. To samo tyczy się żartów z wegetarian, Wojtyły, religii i żydów...chociaż nie, dowcipy o żydach zawsze będą śmieszne (w końcu sam Jahwe chciał, żeby wszyscy nienawidzili jego naród.)
Nie, nie jestem studentem prawa. Studiuje kognitywistykę.
Tak, tak samo jak student prawa będę w przyszłości bezrobotny...jebany śmieszku z gimnazjum.
Ostatnio na trasie Przemyśl - Wrocław jechałam w przedziale z kilkoma panami. Zwykle w nosie mam towarzystwo, no ale w końcu spojrzałam z kim jadę. Przede mną koleś - zwykły jakich wielu, ale widzę, że patrzy. To też patrzę. A ten sięga do torby i wyciąga kodeks karny. I od tej pory świat nie istnieje. Najlepsze, że patrzył wieki w jedną kartkę i jestem pewna że z tym nieobecnym wzrokiem to była zwykła poza. Nie minęła cholerna minuta, a chłopak po mojej prawej patrzy na kolesia numer jeden, odkłada jedzenie i wyciąga kodeks cywilny (o ile dobrze spojrzałam, ale jakiś kodeks na pewno). I do samego Krakowa obaj patrzyli w jedną stronę jak w obrazek, myśląc o niebieskich migdałach.
To był dzień kiedy wzięłam na poważnie kawały o studentach prawa.
To był dzień kiedy wzięłam na poważnie kawały o studentach prawa.
@Hochsztaper
nie no kogniwistyka raczej nie jest taka zła, fakt nic o tym nie wiem ale myślę że jakby połączyć to z równoległym studiowaniem informatyki (programowania) to potem jakąś pracę by się znalazło zwłaszcza przy obecnym rozwoju kierunku informatyki i sztucznej inteligencji
nie no kogniwistyka raczej nie jest taka zła, fakt nic o tym nie wiem ale myślę że jakby połączyć to z równoległym studiowaniem informatyki (programowania) to potem jakąś pracę by się znalazło zwłaszcza przy obecnym rozwoju kierunku informatyki i sztucznej inteligencji
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów