📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo kurwa dobrze, a wręcz wspaniale! Gardzę tym buractwem, które wyłazi ze swoich osiedlowych pieczar jak tylko pierwsze wiosenne słonko zaświeci,.pakują swoje pierdzibączki na przyczepkę i jadą na wieś rozjeżdżać ludziom pola, dewastować łąki, płoszyć zwierzynę w lesie i ogólnie robić jakiś pojebany hałas bo przecież jaśniepany przyjechały na frajdę
Pochwal się swoim hobby H... Kolekcjonowanie wirtualnych piw się nie liczy.
babazwozu napisał/a:
Bardzo kurwa dobrze, a wręcz wspaniale! Gardzę tym buractwem, które wyłazi ze swoich osiedlowych pieczar jak tylko pierwsze wiosenne słonko zaświeci,.pakują swoje pierdzibączki na przyczepkę i jadą na wieś rozjeżdżać ludziom pola, dewastować łąki, płoszyć zwierzynę w lesie i ogólnie robić jakiś pojebany hałas bo przecież jaśniepany przyjechały na frajdę
Ten akurat jest X-Treme Enduro, skakanie po obiektach. Więc mało w tym zapierdalania i rozjeżdżania lasu, tudzież twojego pola.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Pochwal się swoim hobby H..
pokazywanie umysłowej biedy poganiaczy pedalskich rydwanów i delektowanie się ich pianą na pyskach
Ile to gówno ma koni? Pierdzi, jak moja piła łańcuchowa Stihl MS 311 o mocy 4,2 koni...
Heliar napisał/a:
Ten akurat jest X-Treme Enduro, skakanie po obiektach. Więc mało w tym zapierdalania i rozjeżdżania lasu, tudzież twojego pola.
Jeden chuj. Na pewno uwierzę, że tylko sobie skacze po przeszkodach i może jeszcze tylko u siebie w ogródku
Takie rozrywki powinny być tylko na specjalnie do tego przeznaczonych torach. Niech tam się wyżyją zakompleksieni wiecznie niedojrzali chłopcy.
Baronessa napisał/a:
Ile to gówno ma koni? Pierdzi, jak moja piła łańcuchowa Stihl MS 311 o mocy 4,2 koni...
Chuh z tym ile ma koni, jakby miało 500 to już spoko? Kutasy sobie mierzycie po mocy tego co pod dupą?
quniu88 napisał/a:
Chuh z tym ile ma koni, jakby miało 500 to już spoko? Kutasy sobie mierzycie po mocy tego co pod dupą?
A dasz radę napiąć to jeszcze raz, z tym że po polsku?
Znowu się nie udało... ale następnym razem....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów