📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebnoł nim jak workiem z cebulą.
Jak to jak? Stawiał czynny opór i sięgał po broń pana policjanta. Nie widać tego na filmie bo zasłaniał ciałem. Policjantowi należy się medal, że dziadka nie zastrzelił gdyż tylko dzięki doskonałemu chwytowi obezwładniającemu powstrzymał czynną napaść na pana władzę
Łeb rozjebany. Plan wykonany. Bilans wypadków śmiertelnych z użyciem przemocy zgadza się.
Policjant spokojny, bo ofiara nie była czarna. Nikt protestować nie będzie, a nawet jak zaczną to czarni oskarżą takie osoby o rasizm
no to ma facet przejebane.
btw.: zobaczcie jakiego buraka spalił jak sobie uświadomił co zrobił
btw.: zobaczcie jakiego buraka spalił jak sobie uświadomił co zrobił
Gdy spojrzał w kierunku nagrywającego, to wygląda tak jakby uświadomił sobie, jak bardzo właśnie zjebał sobie życie. Nie wiem za co zatrzymał tegi faceta ale był on spokojny, więc kutas nie miał prawa tego zrobić. Więc mam nadzieję, że srogo wypierdol dostanie w pierdlu gdzie powinien się dostać.
Jebany jeszcze sobie na nim kucnal hahah ja sie pytam gdzie jest ruch white lives matters wy lewicowe skurwysyny. Za ten rzut teraz wszyscy zawodnicy WWE powinni oddac chold. W centrum poznania natomiast w ramach solidarnosci powinni napierdalac glowa o beton #Icantstopbleeding, wkurwia mnie fakt ze nikogo to nie obchodzi bo to po prostu jakis tam bialas a nie na przyklad porzadny czarnoskory obywatel George.
Nawet gdyby go obrażał, stał skuty. Policyjna kurwa powinna mu dopisać obrażanie funkcjonariusza na służbie. Pownni go wyjebać z policji i wjebać do pierdla.
"ciekawe jak to rozpisze" Napisze tak: mężczyzna nie wykonywał poleceń i groził (...), więc go obezwładniłem bardzo skutecznie, nie będzie się ruszać przez przynajmniej parę tygodni, wnoszę o nagrodę za skuteczność obezwładnienia.
@peto
Źle zrobił. Typ w minimalnym stopniu stawiał bierny opór (nie trzymał się niczego, widać że to stanie w oporze też słabe było). Nie trzeba było go powalać, wystarczyło mu wykręcić rękę i odprowadzić techniką transportową.
Źle zrobił. Typ w minimalnym stopniu stawiał bierny opór (nie trzymał się niczego, widać że to stanie w oporze też słabe było). Nie trzeba było go powalać, wystarczyło mu wykręcić rękę i odprowadzić techniką transportową.
Poszedł po bułki, a już do domu nie wróci...
jakieś info co do zajścia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów