📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dokładnie o tej godzinie jadłem obiad.
Może to nie resuscytacja, tylko mózg próbują upchnąć do czaszki?
xxmercy napisał/a:
super, a o które j go wysrałeś?
Ja przestawiłem organizm na defekację po pracy, bo w robocie Anetka się skarży, że w kiblu jebie, ale nie wiem czy to jest odpowiedni temat na takie dyskusje...
Co do filmiku, fajna czarnula na pierwszym planie, skok zauważyłem dopiero po 3 powtórce.
po co w indiach robi się resuscytację kiedy mózg leży bok...?
Chciała się tylko jeszcze poocierać póki sztywny i ciepły.
w indiach robi się resuscytację kiedy mózg leży bok w takim samym celu jak pionizację kiedy cie przyjedzie ciężarówka
i deskoterapię żeby wyleczyć ze złodziejstwa... no dobra, za dużo Sadola, obiecuję, że dziś już sucharów nie będzie xd
Ja przestawiłem organizm na defekację po pracy, bo w robocie Anetka się skarży, że w kiblu jebie....
A pracujesz zdalnie z domu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów