A tu po prostu policjanci kazali się napierdalać.
A tu po prostu policjanci kazali się napierdalać.
Właśnie sobie też uświadomiłem, że idąc tokiem "myślenia" specjalistów od "narkotyków", skoro MJ mnie już nie kręci, to trzeba zapodać coś mocniejszego... Idę ściągnąć trochę elektrolitu z akumulatora i zapierdolę po kablach, po czym pójdę do galerii i będę na oślep dźgał nożem wszystkich dookoła, no bo jestem przecież na głodzie... Banda tępych chujów, mówiących o czymś, o czym nie mają pojęcia... Z dopami zróbcie porządek, bo to jest dopiero ścierwo...
Właśnie sobie też uświadomiłem, że idąc tokiem "myślenia" specjalistów od "narkotyków", skoro MJ mnie już nie kręci, to trzeba zapodać coś mocniejszego... Idę ściągnąć trochę elektrolitu z akumulatora i zapierdolę po kablach, po czym pójdę do galerii i będę na oślep dźgał nożem wszystkich dookoła, no bo jestem przecież na głodzie... Banda tępych chujów, mówiących o czymś, o czym nie mają pojęcia... Z dopami zróbcie porządek, bo to jest dopiero ścierwo...
Znam wielu gości, którzy mają żonę, dziecko, dobrą pracę i zapalą raz na 2,3 tygodnie dla odstresowania się w tym pojebanym i zaganianym życiu. Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem a codziennie jaranie niszczy tak samo jak codziennie picie wódki dlatego mam bekę z młodocianych pseudo-gangsta-raperów, którzy chwalą się ile to shitu nie przejarali
Znam wielu gości, którzy mają żonę, dziecko, dobrą pracę i zapalą raz na 2,3 tygodnie dla odstresowania się w tym pojebanym i zaganianym życiu. Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem a codziennie jaranie niszczy tak samo jak codziennie picie wódki dlatego mam bekę z młodocianych pseudo-gangsta-raperów, którzy chwalą się ile to shitu nie przejarali
Dokładnie. Moja wstawka o tym ile wyjarałem, jest jak najbardziej prawdziwa, a napisałem to w celu ośmieszenia tych pseudo-specjalistów, co to twierdzą, że jak juz palisz, to zostaniesz ćpunem i bedziesz walił po nosie i po kablach, w dodatku będziesz kradł, i zabijał ludzi, żeby mieć na "działkę"...
Dokładnie. Moja wstawka o tym ile wyjarałem, jest jak najbardziej prawdziwa, a napisałem to w celu ośmieszenia tych pseudo-specjalistów, co to twierdzą, że jak juz palisz, to zostaniesz ćpunem i bedziesz walił po nosie i po kablach, w dodatku będziesz kradł, i zabijał ludzi, żeby mieć na "działkę"...
Niestety w Kaczylandzie za rządów cesarza Jarosława nie oczekujmy cudów. Za 0,3 grama prokurator może ale NIE MUSI odstąpić od pierdolonych czynności. Chore, popierdolone prawo.
Jak mam być szczery, to mi się już zwyczajnie znudziła, a przejarałem w życiu tyle, że bym za to sobie teraz poszedł do salonu z Miśkami i wybrał jakąś Skę
Nie da się wyjarac tyle do 30tki żeby kupić nową Ske
Ale co do reszty się zgadzam. Też trochę wyjarałem w życiu ale jakoś dalej mnie nie ciągnie. A i Marysia poszła w odstawkę. Teraz to tylko raz na rok jak się gdzieś na wyjazd wybieram z kumplami w Polskę.
Typy karzą i nie wiedzą nawet za co i dlaczego. No może sam fakt palenia dla młodego człowieka, którego organizm się rozwija nie jest najlepszy, ale tak samo zły ma alkohol.
A co do niepalenia MJ w PL, to teraz od dłuższego czasu jest drogie, chujowe i nie ma skąd wziąć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów