Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kierowca mazdy został ukarany mandatem. Kierującemu toyotą policjanci zatrzymali prawo jazdy, mężczyzna nie przyjął mandatu, funkcjonariusze skierowali sprawę do sądu. Za stworzenie zagrożenia w ruchu drogowym grozi kara grzywny do 5 tys. złotych. Sąd może również orzec zakaz kierowania pojazdami na 3 lata.
Radiowóz jedzie 86, zobaczyli, że ktoś wyprzedza z naprzeciwka-but.
Też tak robię! Niech skurwiel ma nauczkę
Kurwa... jak miał coś widzieć jak mu pierwszy zrobił zasłonę dymną jak w filmach.
Zacznijmy od tego, że jak się nie widzi to się nie wyprzedza. Chyba, że masz BMW, to wtedy Ci wolno, bo wtedy szansa na śmiertelny +50%
Za co kurwa ukarali kierowce mazdy?
ukarali Yarisa ... pimo.
Secundo - nikt nie zwraca uwagi na przyczyny takiego zachowania wyprzedzających - bo kurwa jebany złotówiarz jedzie 50 na 90tce, za nim też nigdy nie spieszący się PKS - a ci jeżdżą 70, żeby paliwa oszczędzić i spuścić po dotarciu do celu. I ludzie się wkurwiają, wyprzedzają na trzeciego. Bo faktycznie chuj człowieka strzela gdy widzi taką sytuacją na drodze i musi wlec się za jakąś pizdą przez 30km. I oczywiście - jak będzie wypadek, winny będzie wyprzedzający, a fiut, który jest ogniskiem całego zajścia powie "przecież ja mogłem sobie jechać 70". I też będzie miał rację.
Mówi się, że pośpiech jest sprawcą wypadków - tak, ale jeżeli szukamy genezy i mamy być konsekwentni idźmy dalej - pośpiech spowodowany frustracją z braku jebanych DRÓG w tym kraju. Ale o tym szaaaa.
Secundo - nikt nie zwraca uwagi na przyczyny takiego zachowania wyprzedzających - bo kurwa jebany złotówiarz jedzie 50 na 90tce, za nim też nigdy nie spieszący się PKS - a ci jeżdżą 70, żeby paliwa oszczędzić i spuścić po dotarciu do celu. I ludzie się wkurwiają, wyprzedzają na trzeciego. Bo faktycznie chuj człowieka strzela gdy widzi taką sytuacją na drodze i musi wlec się za jakąś pizdą przez 30km. I oczywiście - jak będzie wypadek, winny będzie wyprzedzający, a fiut, który jest ogniskiem całego zajścia powie "przecież ja mogłem sobie jechać 70". I też będzie miał rację.
Widzisz to jest tak jak sam napisałeś mogą sobie jecheać i mają rację. Jeżdżę dosyć sporo autem i też się czasem wkurwiam ale potem myślę sobie no kurwa temu komuś wolno tak jechać. nie każdy lubi zapierdalać. niektórzy się boją szybkiej jazdy... i wolno im i mają prawo. Ale debilem jest ten kto wyprzedza mimo iż nie ma zupełnie widoczności. i bardzo dobrze że ukarali obu . bo mogl byc tak ze ten pierwszy zdazyl by uciec a ten drugi wjebal by sie we mnie i zjebal mi kupe czasu z zycia( czy to byla by godzina czekajac na paly przy stłuczce czy X lat przy ciezkim wypadku) .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów