18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Nobel Obamy
S................h • 2009-10-09, 17:54
No i się zaczęło

osobiście pierwszy rozłożył mnie na łopatki

Cytat:

Barack Obama dostał Nobla za pokój, TurboDymoMan zawstydził Obamę, dostał 50% większego Nobla za pokój z aneksem kuchennym!

Cytat:

Nobel dla Obamy, to i order uśmiechu Polańskiemu

Zgłoś
Gondone 2009-10-09, 18:53
TDMan jak zawsze głupi, ale to z polańskim dobre
Zgłoś
R................g 2009-10-09, 19:16
Zgłoś
M................a 2009-10-09, 19:44 1
wspaniałe xD pokój z aneksem kuchennym <3
Zgłoś
xyz893 2009-10-09, 21:37 12
Nagrody Nobla dla czarnuchów. Koniec Świata teraz czekamy na pierwszego Nobla dla szympansa za pokój w dżungli
Zgłoś
MegaKowal 2009-10-09, 22:03 2
Obama ma największą armie świata i prowadzi dwie wojny
Panowie z komisji Noblowskiej albo maja długi w USA albo już nie mogą doczekać się prima aprilis

Chuj na jajach
Zgłoś
~Vuko 2009-10-09, 22:18 1
Poprawka ;d
O ile się nie mylę, to nie Komisja Noblowska stoi za tym, tylko ten kto go zgłosił ;dd
Albo Szwedzi tęsknią za dżunglą i murzynem za płotem...
Zgłoś
wexors 2009-10-09, 22:27
kurwa ale to wali szfindlem na odległość za co ten asfalt dostał ?? Podobno za to że ma chęci!! Kurwa aja mam chęci wynaleźć lek na raka czy ekipa ze Szwecji i mi przyzna nobla ??
Zgłoś
ambroz66 2009-10-09, 22:39 11
Opinie w Stanach Zjednoczonych na temat Nobla dla prezydenta są podzielone - jedni sie cieszą, drudzy się dziwią.... a cała reszta się zastanawia gdzie jest ta Norwegia.

Zgłoś
P................t 2009-10-10, 4:04 1
Zgłoś
S................h 2009-10-10, 10:21 2
dzis wpadl tez klasyk

Cytat:

Nobel skończył się na "Kill'em All"

Zgłoś
snout 2009-10-10, 21:37
niedlugo mu dadza krzyz odrodzenia polski, kurwa banda hipokrytow, matolow, nastepnego nobla dostanie koles od sloika w dupie ide o zaklad
Zgłoś
~Angel 2009-10-10, 22:26
snout napisał/a:

niedlugo mu dadza krzyz odrodzenia polski, kurwa banda hipokrytow, matolow, nastepnego nobla dostanie koles od sloika w dupie ide o zaklad

Osobiście jestem za noblem dla tego kolesia, a nawet dał bym u Oscara za najlepszą rolę pierwszoplanową ,drugoplanową, reżyserię, dźwięk, scenariusz, efekty specjalne a nawet za kostiumy.
Zgłoś
M................a 2009-10-10, 22:26
a ja mam na to wyjebane, wszyscy kandydaci do tego nobla byli o dupę roztrzaś.
Zgłoś
ambroz66 2009-10-10, 22:40 1
Wiadomość z ostatniej chwili:
Denzel Washington, który najprawdopodobniej wcieli się w rolę Baracka Obamy, w mającym powstać filmie biograficznym o obecnym prezydencie USA, otrzymał za tę kreację Oscara.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów