📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czarnego pod prysznic taki jak kiedyś był u nas niedaleko Pszczyny.
Te kurwy to powinno się traktować tak samo, gdziekolwiek by się ich zobaczyło. Każdy biały człowiek powinien mieć wręcz prawo nawet do odjebania choćby jednego z nich.
Może to tylko chwila słabości? Może emocje wzięły górę? Może go czymś sprowokował? Łatwo jest krytykować nie znając kontekstu. Gdzie wasza wrażliwość? Gdzie empatia? Nie pomyśleliście, że może był prześladowany przez białych, może musiał całe życie walczyć o przetrwanie? Żartowałem
xiro napisał/a:
ja pierdole jak mnie wkurwiaja te jebane murzyny
Jesteś rasistą, jak z tym żyć?
To ścierwo trzeba poi prostu odizolować od cywilizacji i dać im się samemu pozabijać.
McQurwa napisał/a:
Jesteś rasistą, jak z tym żyć?
Obawiam się że rasizm na tym portalu to najmniejszy problem
Ktoś się stara o wojnę domową w USA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów