📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Flodzia napisał/a:
Noc poślubna była trudna
obstawiam ze pan młody skorzystał i wyruchał nie to co trzeba... i honorem się dziewczę w welonie uniosło. Życie.
mogło być 10.000 powodów ale na bank wszystkie dotyczyły kutasa. a dlaczego? bo mam kutasa. pozdrawiam sadolową delegację Polskiego Towarzystwa Psychologicznego
Ona była aptekarką.
On przyszedł po prezerwatywy i poprosił o rozmiar XXXXXXXL
Dla niej to było marzenie życia, więc zaciągnęła go przed ołtarz.
Podczas nocy poślubnej okazało się, że on jest pierdolonym jąkałą
typ w hełmie chyba jakiś naćpany, po chuj on kółko zrobił dookoła to nie wiem.
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
wszyscy pojebani tamci jakiś koc rozkładają z nadzieją nie wiem na co, chyba tylko na to że paznokci już nie będą musieli obcinać do końca życia jprdl co tu się kurwa dzieje
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
nagrywajacego tez z okna wyjebac bo gapa jest i najlepsza akcje przegalip
Mogłaby skoczyć na główkę, a nie na nogi. Efekt byłby 100%, a tak zostanie kaleką zdaną na opiekę i łaskę męża-skurwysyna.
trambulator napisał/a:
Ona była aptekarką.
Jąkam się od 25 lat, Twój suchar był bardzo chujowy, ale masz piwko na zachętę. Czekam na więcej.
Jak dobrze, że wzieli tą ścierkę i próbowali zamortyzować upadek, dzięki temu spadła na twarz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów