Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to po co wracasz? Jak Ci tam dobrze to siedź i płać tam podatki ,korzystaj z braku granic
Kurczę skąd ludzie mają pieniądze na takie fury
To nie ludzie... to araby albo ruski...
LisekChytrusek napisał/a:
Kurczę skąd ludzie mają pieniądze na takie fury
Żyją w normalnych krajach, w których można uczciwie pracować, godnie zarabiać i oszczędzać. W których żadna pazerna kurwa nie zabierze im sporej części ciężko zarobionych pieniędzy, w których nie napotyka się na każdym kroku na coraz to bardziej absurdalne problemy i w których wszystko działa tak jak powinno.
My, tutaj, możemy sobie jak na razie o tym pomarzyć i pooglądać filmiki...
Spójrz na rejstracje GTR'a i przemyśl sobie dokładnie to co napisałeś....
Ja pierdole pokaż mi kraj gdzie uczciwie pracując zarobisz na bugatti
albo jesteś pierdolonym ruskiem co ma kopalnie diamentów,złota albo arabusem z polami naftowymi. Nigdy żaden normalnie pracujący człowiek sie czegoś takiego nie dorobi i nie zależnie czy zyje i pracuje w POLSCE czy Ugandzie
Najlepiej narzekać jak to jest chujowo nie pasuje to granice masz obecnie otwarte możesz smiało wyjechać i mówić jak to jest zajebiscie.
Kretynie, a byłeś w którymś z tych bardziej rozwiniętych krajów, że tak szczekasz? W UK śmieją się z Polaków, że łapią się oni każdej, nawet najbardziej gównianej roboty. A wiesz dlaczego? Dlatego, że tam za czyszczenie kibli Polak dostanie 5 razy więcej niż tutaj nauczyciel w szkole.
Sytuacja w Polsce jest tragiczna. Nawet nie chodzi o zarobki. Tutaj wszystko jest utrudnione: biurokracja, szkolnictwo, chujowe drogi.
Ciekawostką jest także to, że mimo, iż w Polsce najtrudniej jest zdać prawko w Europie to mamy najwięcej wypadków.
Żyją w normalnych krajach, w których można uczciwie pracować, godnie zarabiać i oszczędzać. W których żadna pazerna kurwa nie zabierze im sporej części ciężko zarobionych pieniędzy, w których nie napotyka się na każdym kroku na coraz to bardziej absurdalne problemy i w których wszystko działa tak jak powinno.
My, tutaj, możemy sobie jak na razie o tym pomarzyć i pooglądać filmiki...
Co Ty pierdolisz, przecież to film z Rosji, pewnie się założyli z jakimś Amerykaninem, że jak go przepiją to auta (tja, Skyline też nie jest tani ;x) są ich.
Ot walić w gaz i patrzeć jak bardzo są w tyle tym razem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów