📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jest Rosja! Tu sie kradnie
@
Nots, to wrzuć filmik jak rozpędzasz się wózkiem z lidla do 3 stów, bo podejrzewam, że prawka nawet nie masz
Nots, to wrzuć filmik jak rozpędzasz się wózkiem z lidla do 3 stów, bo podejrzewam, że prawka nawet nie masz
LisekChytrusek napisał/a:
Kurczę skąd ludzie mają pieniądze na takie fury
Żyją w normalnych krajach, w których można uczciwie pracować, godnie zarabiać i oszczędzać. W których żadna pazerna kurwa nie zabierze im sporej części ciężko zarobionych pieniędzy, w których nie napotyka się na każdym kroku na coraz to bardziej absurdalne problemy i w których wszystko działa tak jak powinno.
My, tutaj, możemy sobie jak na razie o tym pomarzyć i pooglądać filmiki...
timmy77 napisał/a:
@
Nots, podejrzewam, że prawka nawet nie masz
I wywnioskowałeś to z mojego posta?
Nie ma już normalnych państw Bongman są tylko lepsze od Polski - lepsze pod względem warunków gospodarczych etc. Wszędzie masz głupie podatki i to coraz większe, taka tendencja światowa na lewactwo...
mają rozmach skurwynsyny
"Kurczę skąd ludzie mają pieniądze na takie fury "
Na pewno ukradli, są zakompleksieni i...i...i maja małe kutasy
Na pewno ukradli, są zakompleksieni i...i...i maja małe kutasy
BongMan napisał/a:
Żyją w normalnych krajach, w których można uczciwie pracować, godnie zarabiać i oszczędzać. W których żadna pazerna kurwa nie zabierze im sporej części ciężko zarobionych pieniędzy, w których nie napotyka się na każdym kroku na coraz to bardziej absurdalne problemy i w których wszystko działa tak jak powinno.
My, tutaj, możemy sobie jak na razie o tym pomarzyć i pooglądać filmiki...
Ja pierdole pokaż mi kraj gdzie uczciwie pracując zarobisz na bugatti
albo jesteś pierdolonym ruskiem co ma kopalnie diamentów,złota albo arabusem z polami naftowymi. Nigdy żaden normalnie pracujący człowiek sie czegoś takiego nie dorobi i nie zależnie czy zyje i pracuje w POLSCE czy Ugandzie
Najlepiej narzekać jak to jest chujowo nie pasuje to granice masz obecnie otwarte możesz smiało wyjechać i mówić jak to jest zajebiscie.
Samochody dla nielicznych, ale wole stare E32 lub E36 i tchnąć w taki samochód drugie życie i wsiadać do niego z rogalem na ryju. O takich nawet nie marze w naszych realiach:(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów